Helios Suite | Apartament 217mp in zona Baneasa

Tip tranzactie De vanzare
249.000€

Fie ca sunteti adepti ai stilurilor sobre si aristocrate cum ar fi cel victorian, neo-clasic sau baroc, ori daca, din contra, iubiti confortul simplist al stilurilor japango, hygge sau scandinav, exista un apartament in zona Baneasa in care puteti decora fiecare camera dupa bunul plac.
Situat la etajul 5 al unei cladiri finalizate in 2007, cu o vedere deschisa din terasa ce se prelungeste generos dinspre living spre dormitoare, Helios Suite este un apartament cu o impresionanta suprafata utila de 167.78 mp.
Cele 4 camere ale sale sunt dispuse intr-o configuratie decomandata, inteligent delimitate structural intre zona de living cu bucatarie si un enorm spatiu de depozitae de cele 3 dormitoare de dimensiuni aproximativ egale, dar cu avantajul unui dressing incapator pentru dormitorul matrimonial.
Terasa, in sine, are 39 mp, iar balconul dinspre camera oaspetilor masoara si el 10 mp, suficient cat sa va permita amenajarea unei gradini urbane sau a locului dumneavoastra favorit pentru admirat schimbarea anotimpurilor si aroma cafelei de dimineata.
*Am atasat si cateva fotografii cu caracter de prezentare, pentru a va da cateva idei de amenajare a locuintei.
Constructia este incadrata in clasa energetica tip A, este izolata exterior si are toate facilitatile care sa asigure un trai linistit.
Acestea fiind expuse, suntem bucurosi sa va dezvaluim mai multe la fata locului, deoarece credem cu tarie ca aceasta este o proprietatea cu un raport calitate pret excelent pentru achizitie!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Supraveghere video
  • Wireless
  • Interfon

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii