Hera Strauss Residence, superb apartament cu 2 camere in chirie zona Herastrau

Tip tranzactie De inchiriat
850€/L

Culorile si veselia merg foarte bine impreuna, la fel cum simplitatea si frumosul isi au locul in aceeasi fraza.
Hera Strauss Residence este un superb apartament de 2 camere disponibil pentru inchiriere intr-una din cele mai bine cotate zone ale Bucurestiului, la cateva minute de parcul Herastrau.

Cu o suprafata utila de 70 mo, acest apartament este configurat ingenuos astfel incat sa dispuneti de suficient spatiu de relaxare in compania prietenilor, de munca la birou si de odihna si liniste in intimitatea dormitorului.
Stilul contemporan cu influente eclectice ii da spatiului un farmec aparte, mai ales ca in sufragerie va puteti destinde pe veselul balansoar din lemn masiv, ceea ce poate lejer deveni locul dumneavoastra favorit pentru citit si relaxare. Baia si bucataria sunt micute si cichete, nelipsite de simt practic si imbinand frumos modernismul nordic suedez pentru piesele de mobilier cu deja consacrata calitate germana a finisajelor.

Fiind situat la etajul 9 al cladirii finalizate in anul 2009, Hera Strauss beneficiaza de o superba priveliste catre curtea interioara, cu multa liniste, verdeata si spatii amenajate cu grija.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Spații agrement
  • Mobilat
  • Complet

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share