Hera Suite **** | Luxury apartment | Vedere spre Parcul Herastrau

Tip tranzactie De vanzare
310.000€

Simplitatea este, paradoxal, cea mai complicata forma de eleganta.
Aceasta este linia de baza a design-ului interior ales pentru apartamentul pe care dorim sa vi-l propunem spre vizionare.
Avand o suprafata construita de 130 mp, cele 3 camere, ambele bai si bucataria beneficiaza fiecare de suficient spatiu. Decorul aerisit, in culori calde, selectate dintr-o paleta de eleganta naturala, ofera practicalitatea moderna necesara unei locuinte structurate inteligent si confera deopotriva confortul vizual al influentelor scandinave.

Toate incaperile sunt luminoase, ferestrele inalte lasand lumina naturala sa patrunda cu generozitate in casa. Finisajele de calitate superioara spun, in sine, o poveste a lor – a bunului gust, a sigurantei si a unei linistitoare elegante de care va veti indragosti la prima vedere.

Configuratia inteligenta a locuintei permite viitorilor proprietari flexibilitate si confort, fiecare camera dispunand de suficiente locuri pentru depozitare.
Cei 47 mp rezervati pentru zona de living & dining fac din Hera Suite sa aiba potentialul unei locuinte primitoare, care poate acomoda mai multi oaspeti la o serata intre prieteni, sau pentru acele momente cand toti cei dragi ai casei vor sa faca din experienta pregatirii mesei un prilej de interactiune si relaxare.
Bucataria este complet mobilata si utilata cu cele mai performante electrocasnice.
Toata mobila s-a facut pe comanda cu sprijinul unui designer.
Dormitorului principal ii sunt rezervati 27 mp, ceea ce face din modernul si confortabilul pat king size sa nu sufoce decorul interior al camerei, ci sa il complimenteze in cel mai placut mod.
Cea de-a 3-a camera (in prezent mobilata ca si dressing) este inca deschisa pentru sugestii si planuri de viitor: poate fi deopotriva camera copilului, biroul creativ al unui artist care iubeste lumina naturala, sala de forta a unui pasionat de miscare, sau pur si simplu coconul de carti si ceaiuri al independentului introvertit.

Ambele bai sunt complet utilate, iar vederea pe care o aveti din fiecare dintre cele 3 camere, merita cu adevarat sa fiti nerabdatori pentru acel moment cand veti putea spune linistiti “In sfarsit acasa!”.

Daca doriti sa vizionati acest superb apartament si sunteti interesati de informatii suplimentare, va stam cu drag la dispozitie.

Apartamentul se vinde mobilat asa cum este prezentat.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Mobilat parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii