Herastrau /Parter / gradina 80mp

Tip tranzactie De vanzare
430.000€

Soseaua Nordului a castigat cu usurinta popularitate ca zona rezidentiala datorita pozitionarii sale ideale pentru persoanele aflate in cautarea unei locuinte cu acces facil la parc, inconjurata de spatiu verde si multa liniste, dar suficient de aproape de tot ce inseamna centre de business, scoli si gradinite de prestigiu, restaurante si centre comerciale.

Va prezentam spre vanzare un superb apartament de 3 camere, situat intr-un imobil cu un numar redus de locuinte.
Inca de la inceput am fost impresionati de dimensiunile apartamentului, ce pot acomoda lejer o familie cu unul sau doi copii si nevoie de mult spatiu de desfasurare. Suprafata utila a locuintei este de 182 mp, cu o configuratie fluida, in forma de “L”, delimitand cu usurinta zona de living&dining de intimitatea celor doua dormitoare.
Inconjurand ca intr-o imbratisare calda intreaga locuinta, veti observa frumoasa terasa, de 80.65 mp, amenajata feeric, intr-un stil ce aminteste de armonia gradinilor japoneze din care nu ne vine niciodata sa iesim.
In aceasta gradina, amenajata cu ajutorul unui peisagist, se regasesc, spre incantarea privitorilor, magnolii, trandafiri si ficusi. Sistemul de udare este automat si nu lipsesc nici copertinele pentru umbrire. Platforma betonata placata cu ceramica ofera un loc spatios de servit masa, iar sistemul de iluminare cu banda LED face ca si serile tarzii in compania prietenilor cu pofta de vorba sa fie posibile fara intreruperi.

Compartimentarea interioara este realizata astfel: zona de living (luminoasa, primitoare si spatioasa – 35 mp, cu acces catre un balcon de 7.85 mp amenajat in prezent ca spatiu de birou pentru zilele cand decideti sa lucrati de acasa), bucatarie utilata si echipata, 2 dormitoare cu cate o baie proprie, despartite de un coridor de trecere intre zona de telaxare si cea de socializare.
Finisajele folosite si dotarile apartamentului sunt de calitate exceptionala.
Separat se poate achizitiona un loc de parcare subteran la pretul de 20.000 euro si o boxa generoasa la pretul de 10.000 euro.

In garajul subteran apartamentul are rezervat un loc de parcare. Strada privata pe care este situat imobilul are la intrare o bariera actionata direct prin telefon.
In proximitatea locuintei se gasesc parcul si lacul Herastrau, mijloace de transport in comun, magazine, iar zona nu duce lipsa nici de scoala, gradinita, cafenele, sedii bancare, restaurante si hoteluri.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Interfon
 • Pază permanentă
 • Supraveghere video
 • Wireless
 • Mobilat
 • Mobilat lux
 • Mobilat parțial
 • Sistem încălzire
 • Calorifere
 • Centrală proprie

Video

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii