Herastrau Rezidential | Apartamente de lux | Herastrau-Satul Francez

Tip tranzactie De vanzare
261.000€ + TVA

Herăstrău Rezidential este un concept rezidențial ce oferă locatarilor o locație excelentă în cea mai dorită zonă din București, îmbinând armonios înaltele standarde de calitate cu finisajele premium.
Viziunea noastră este să predăm o clădire frumoasă, sigură și eficientă care va oferi o experiență minunată viitorilor noștri clienți. Am creat armonie între locația premium, design-ul clădirii și materialele de finisare alese, toate de la brand-uri de top.
Imobilul este o extensie a hotelului Ramada Nord și va beneficia de majoritatea facilităților acestuia: acces la restaurant, lobby cu zonă de așteptare pentru vizitatori, recepția hotelului, săli de conferință și evenimente, sală fitness, cafenea, bar, pază etc.
Apartamentele beneficiază de spații generoase și elegante, bine împărțite, cu largi zone vitrate, terase mari, funcționale și facilități de tip concierge.
Astfel, timpul liber îl vei percepe în fiecare zi ca o zi de vacanță.
Herăstrău Rezidential este un ansamblu rezidențial localizat în zona de Nord a Bucureștiului, în sectorul 1, ce beneficiază de proximitatea Parcului Herăstrau dar și de accesul facil către Șoseaua București Ploiești/Centură/Aeroportul Otopeni sau către centrul orașului făcand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Văcărescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.
De asemenea, accesul către restul orașului se poate face cu usurință, atât cu mașina cât și cu mijloace de transport în comun, stația de metrou Aurel Vlaicu fiind la doar câteva minute de mers pe jos.
Ansamblul va oferi noilor rezidenți cele mai comfortabile și sigure condiții în cadrul căminului lor: apartamente de 3 și 4 camere cu suprafețe de la 130 mp pana la 292 mp, cu terase frumoase și spectaculoase de la 25 mp până la 94 mp sau apartamente de 2 camere cu suprafețe începând de la 83 mp și locuri de parcare subterane. Etajul 5 oferă terase spectaculoase și generoase, iar la etajul 6 toate apartamentele sunt niște adevărate penthouse-uri.

Detalii tehnice
Sistemul constructiv al imobilului: structura este de tip cadre, diafragme, planșee de beton armat și închiderile exterioare sunt executate din cărămidă Porotherm de 30 cm, placată cu polistiren expandat de 10 cm, iar la exterior finisaje cu tencuială decorativă și caramidă aparentă klinker.
Compartimentările interioare între apartamente sunt făcute cu cărămidă Porotherm de 25 cm pentru a asigura un confort fonic ridicat. Accesul între etaje se face cu lifturi de 6 persoane marca Schindler sau Kone.
Ca dotări și finisaje interioare există parchet triplu stratificat și uși Pinum, în baie și bucătărie gresie și faianță tip Marazzi, obiecte sanitare Grohe sau similar.
Certificat Energetic – Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii