Horizont Residence – Apartament 5 camere de vanzare, zona Pipera OMV, vedere

Tip tranzactie De vanzare
170.000€ + TVA

Provocarile in materie de design aduc de cele mai multe ori rezultate remarcabile. Astfel combinatia de otel, beton si piatra a capatat o forma eleganta si moderna sub indrumarea arhitectilor proiectului de fata.
Cheia succesului a fost comunicarea eficienta intre echipa de proiectare si echipa de amenajare si mai ales increderea in experienta si viziunea arhitectului de a crea o proprietate contemporana plina de originalitate.
Totul este permis in designul de interior. Nimic nu este prea mult sau prea putin atat timp cat serveste unui scop bine definit. Imaginatia este cel mai bun prieten al tau iar atunci cand ii dai frau liber rezultatul poate fi de-a dreptul frapant, in sensul pozitiv al cuvantului. Apartamentul este situat intr-un building pe 5 etaje avand 214 metri patrati si 4 dormitoare, iar spatiul generos al proprietatii constituie fundalul perfect pentru ca aceasta locuinta sa capete conturul dorit de catre viitorul proprietar.
Proprietatea se vinde nefinisata, la alb, avand montat doar sistemul de incalzire (centrala + calorifere) lasand astfel la dispozitia viitorului proprietar tipul de amenajare dorit de catre acesta.
De subliniat ca apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare situat in subteran al carui pret este separat (5000 euro+TVA).

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Nemobilat

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share