Ideal investie!Aviatorilor,2 parcari la 100m de Parc Herastrau Chirie 2000EUR

Tip tranzactie De vanzare
388.800€

Un apartament superb intr-o zona deosebita, unde eleganta si stilul sunt cuvinte de baza!
Va prezentam un apartament superb, de 5 camere, situat la etajul 3/5, cu o vedere panoramic frumoasa pe fata, unde exista geamuri cortina. Apartamentul de lux se afla in imediata apropiere a parcului Herastrau.
Suprafata totala construita a apartamentului este de 183,36 mp, la care se adauga inca 2 garaje in parcarea subterana si o boxa ce au impreuna 47,60 mp construiti, in total fiind 227,52 mp construiti.
Suprafata utila masoara 151 mp. Interiorul este compartimentat astfel: 3 dormitoare, 1 living spatios (45 mp), 1 dining (care se poate transforma in birou sau dormitor), o bucatarie complet mobilata si utilata ( toate electrocasnicele sunt marca Franke,Italia : masina de spalat vase, plita, hota, mobilier, combina frigorifica, masina de spalat haine cu uscator), 3 bai, 1 dressing.
Apartamentul beneficiaza si de un balcon.
Dotari: sistem de temperatura electronic gestionat individual pe apartament, centrala proprie de imobil marca Buderus, put de mare adancime al imobilului cu hidrofor + separat alimentare de la Apanova, supraveghere video non-stop a tuturor cailor de acces in imobil, paza 24h, managementul cladirii integrat.
Se inchiriaza nemobilat, dar se poate aduce si mobilier la cerere pentru contracte de minim 2 ani.
Pentru masina dvs sunt rezervate doua locuri de parcare in parcajul subteran si o boxa, ce pot fi achizitionate separat!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share