Ideal investitie | Complex Emerald | Inchiriat | Loc parcare

Tip tranzactie De vanzare
189.000€

Minimalismul functional cu accente industriale a castigat din ce in ce mai mult teren in designul de interior al acestui an, iar asta nu doar datorita aspectului general pe care il lasa in incaperile decorate, ci si datorita unei practicalitati estetice adusa aproape de perfectiune.

Este si cazul unui apartamenti situat in zona Barbu Vacarescu, ideal pentru investitie, pe care avem deosebita placere sa vi-l propunem spre vanzare.
Citadel Residence este un apartament de lux cu 2 camere, situat la etajul 7 al unui imobil rezidential finalizat in anul 2008, amplasat in zona Barbu Vacarescu.
Desigur, foarte multe apartamente sunt in zona respectiva, dar cu siguranta veti fi convinsi de vederea spre Lacul Tei si frumoasa panorama asupra zoneii pe care o ofera privelistea din balcon.

Desi, asa cum specificasem in introducere, designul ales pentru aceasta locuinta este unul minimalist cu accente industriale, cu mult metal si elemente dure, personalitatea spatiului este, insa, cat se poate de calda si primitoare. Unghiurile drepte, finisajele impecabile, metalul folosit in frame-uri sunt intru totul imblanzite de elemente calde precum lemnul natur, cromatica blanda a spatiilor dominante si un flux interesant al luminii naturale ce inveseleste fiecare incapere. Configuratia fluida a spatiului uneste zona de living cu intimitatea dormitorului printr-o serie de spatii functionale, dispuse de la stanga la dreapta dupa cum urmeaza:
– un antreu generos, de 7,32 metri, ce comunica open space cu bucataria
– un mic spatiu de depozitare in partea opusa
– un hol intim ce conduce catre dormitor si baie
Sufrageria, in sine, este spectaculoasa: luminoasa, ultra spatioasa si cu exact atata mobilier cat sa ofere functionalitatea de baza complementara suprafetei de 24 mp si confortul vizual al unui iubitor de minimalism functional.
Dormitorul are propriul balcon, un mobilier functional, extrem de confortabil si placut vizual, masoara 14,34 mp si are acces separat de sufragerie.

Ideal pentru un cuplu modern sau pentru o persoana activa ce are nevoie de acces facil in zona de business Barbu Vacarescu, acest apartament este alegerea cea mai potrivita si in cazul in care doriti, totusi, sa fiti si in apropierea zonelor verzi, linistite, cu o priveliste superba de ansamblu, ce incorporeaza deopotriva forfota citadina si relaxarea boema a intinderilor verzi.

Imobilul beneficiaza de paza permanenta, supraveghere video, lift, parcare subterana, gradina interioara amenajata cu alei pietonale, fantani arteziene, spatii de joaca pentru copii, sala squash, sala fitness.
Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare.
Contorizarea utilitatilor este individuala pentru fiecare apartment.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii