Ideal investitie! Vedere Lacul Tei – Barbu Vacarescu,Complex Emerald

Tip tranzactie De vanzare
200.000€

Un apartament de lux superb, cu 3 camere, situat la etajul 5/12 al unui condomiunium modern,un mix intre eleganta urbana si arhitectura moderna, finalizat in anul 2010, amplasat in zona Barbu Vacarescu, cu o deosebita vedere spre Lacul Tei.
Imobilul beneficiaza de paza permanenta, supraveghere video, lift, parcare subterana, gradina interioara amenajata cu alei pietonale, fantani arteziene, spatii de joaca pentru copii, sala squash, sala fitness.
Apartamentul are o suprafata totala de 120 mp inclusiv balcon. Suprafata utila este de 95.4 mp. Spatiul interior este compus din zona de living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si hol.
.Finisajele sunt de calitate excelenta: parchet in living, gresie in hol, bucatarie si bai, mocheta in dormitoare, faianta, ferestre cu geam termopan LOW-E si tamplarie aluminiu, gresie ceramica pe terasa, izolatie termica si fonica, centrala termica de imobil, aer conditionat, obiecte sanitare, mobilier modern in bai, usa intrare blindata.
Contorizarea utilitatilor este individuala pentru fiecare apartament.
Beneficiile zonei:lac, parc, mijloace de trasport public, club, scoala, gradinita, centre business, centre medicale, restaurante, cafenele.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share