Imobil ultra-premium S+D+P+3, 7 dormitoare, vedere panoramica lac

Tip tranzactie De vanzare
1.790.000€ + TVA

Amplasata in peninsula Floreasca, pe o strada inchisa, fara trafic, la cateva minute de metrou Aurel Vlaicu, acest imobil este inconjurat de verdeata si beneficiaza de vederi ample catre lac si panoramice catre oras. Este insorit toata ziua fiind orientat catre sud-vest-est.
Este compus din 2 apartamente duplex individuale, accesate prin scari si lift Schindler.
Are o suprafata totala construita de 1053mp din care 727mp utili si 128mp terase pe un lot de teren de 361mp cu gardina 200mp.
La subsol sunt 6 locuri de parcare, depozitare si camera tehnica (centrale termice si statie de tratarea apei).
Parterul este compus din zona ampla de living cu dining 74mp, bucatarie complet echipata, terasa si 2 dormitoare secundare cu 2 bai.
Pe scara interioara se ajunge la etajul 1 care are 48mp dormitorul matrimonial cu dressing-uri, baie en-suite cu jacuzzi si dus, terasa si inca 2 dormitoare secundare (24/16mp) cu bai proprii.
Etajul 2 este compus din 39mp dormitor matrimonial cu dressing si 19mp baie en-suite cu jacuzzi si dus, dormitor secundar (21mp) cu baie.
La etajul 3 se afla a doua zona de living generoasa de 90mp, bucatarie complet echipata si grup sanitar.
Etajul 4 este compus din zona de hobby/living cu semineu de 30mp, baie, sauna si 53mp terasa cu jacuzzi.
Finisajele si instalatiile sunt ultra-premium (ferestre Schuco, incalzire in pardoseala, piatra naturala, sanitare Duravit, sistem de iluminat inteligent). Certificat Energetic – Clasa A
Avand in vedere locatia exceptionala ferita de agitatia urbana, spatiile generoase, calitatea de top a amenajarii si a finisajelor, acest imobil este o proprietate unica potrivita pentru rezidenta unei familii numeroase.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Încălzire prin pardoseală
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii