Kalinka Residence | Penthouse de LUX vedere panoramica Kiseleff

Tip tranzactie De inchiriat, De vanzare
1.500.000€ (4.000€ / luna) + TVA/L

Va prezentam un apartament tip penthouse, situat intr-un imobil rezidential exclusivist, finalizat in anul 2012.
Imobilul are o structura tip S+P+5E si este amplasat in apropiere de Arcul de Triumf si parcurile Kiseleff, Herastrau, la cateva minute de Piata Victoriei. Suprafata construita masoara 373,76 mp, cu 5 terase ce insumeaza 82 mp.
Apartamentul are spatii vitrate largi, este foarte luminos, vederea panoramica este excelenta, deschisa si foarte placuta.
Apartamentul ocupa integral etajul 5 al imobilului si este impartit in 4 camere astfel: camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie, 4 grupuri sanitare, terase. Finisajele si dotarile cuprind materiale din gama de lux: parchet masiv, piatra naturala, usi lemn, termopan cu profil de aluminiu, inox. Sistemul de racire-incalzire este incorporat in plafon, exista posibilitatea de a regla temperatura interioara pentru fiecare camera. In pardoseala, pe toata suprafata apartamentului, este prezent sistem de incalzire. Consumul de utilitati este contorizat in maniera individuala pentru fiecare unitate rezidentiala prezenta in imobil. Detine 2 locuri de parcare in garajul subteran. Certificat Energetic – Clasa A.

La pretul afisat se adauga TVA!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii