Kogalniceanu apartament 3 camere mobilat utilat

Tip tranzactie De vanzare
125.000€

Avem placerea de a va propune spre vanzare un apartament inedit, situat intr-un imobil fara risc seismic ,intr-o locatie mai mult decat ideala pentru oricine isi doreste sa se bucure de stil !Blocul este incadrat in U1 de risc seismic..
Apartamentul este amplasat in Zona Kogalniceanu , la doar cateva minute distanta de mers pe jos fata de Parcul Cismigiu .
Apartamentul a fost renovat recent toate finisajele si materialele care s-au folosit in cadrul renovarii acestui apartament sunt de cea mai buna calitate.
Apartamentul, compus din 3 camere (2 dormitoroare), 1 livinroom, 1 baie si 1 bucatarie, se desfasoara pe o suprafata utila totala de 48,98 mp.
Locatia, finisajele, luminozitatea, toate te vor convinge cat de bine ti se potriveste acest apartament sau poate fi o varianta ideala pentru inchiriere in regim hotelier
In imediata apropiere aveti tot ce va puteti dori: magazine, mijloace de transport in comun, sedii business, centre medicale, scoli, gradinite, farmacii, hoteluri, parcuri, locuri de joaca pentru copii, sala fitness, restaurante, cafenele.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii