Léto Suite | Apartament super spatios,2 balcoane, la 3 minute Parc Herastrau

Tip tranzactie De vanzare
340.000€

Ca un gand zburdalnic precum fluturii primaverii, ca briza domoala a unei veri fara sfarsit si ca un asfintit frumos de septembrie tarziu, si ca un gand Leto Suite patrunde pe nestiute in suflet si nu se mai face uitat.
Va invitam sa treceti pragul acestui superb apartament de lux si veti simti acelasi lucru.

Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil rezidential cu 5 nivele, construit in anul 2007, situat in apropiere de parcul Herastrau, in eleganta zona de nord a capitalei. Inconjurate de liniste, cu o superba vedere catre culorile mereu in schimbare ale Herastraului, camerele spatioase si luminoase ofera cu usurinta sentimentul de ACASA.
Suprafata utila a apartamentului este de 93.9 mp. , iar compartimentarea interioara este realizata modern, dupa o regula simpla si mereu eficienta – cea a comfortului vizual. Veti avea, asadar, la dispozitie un spatios living cu zona de dining, masurand 32 mp, 2 dormitoare de 16 mp si respectiv 12 mp, 2 grupuri sanitare, bucatarie moderna si,hol.
Finisajele apartamentului sunt de buna calitate: parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, obiecte sanitare, usa intrare metal, centrala termica de imobil

Din oricare dinte cele 3 balcoane de care dispune Leto Suite, vederea va fi incantatoare, iar in ceea ce priveste corvoada gasirii unui loc de parcare, aceasta este o grija pe care o veti putea da uitarii: in pretul de inchiriere al apartamentului beneficiati si de un loc de parcare.

In zona se gasesc: parc, mijloace de transport in comun, loc de joaca pentru copii, magazine, cafenele, hotel, restaurant, sedii bancare, scoala, gradinita, farmacii, centre spa si fitness.
Un loc de parcare se poate achizitiona separat pentru 20.000 EUR

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Mobilat parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii