Lighthouse Residence | Apartament de lux cu terasa si gradina

Tip tranzactie De inchiriat, De vanzare
595.000€ (2.990€ / luna)/L

Zona Herastrau este cunoscuta pentru caracterul sau exclusivist, in care accesul rapid catre toate facilitatile urbane este intrepatruns de o peisagistica aparte, rar intalnita in orasele mari.
Asemenea zonei, Lighthouse Residence se ridica la standarde inalte, reusind sa intrepatrunda functionalitatea spatiului util cu armonia idealizata a designului interior.

Situat la parterul unei cladiri de locuinte finalizata in anul 2018, apartamentul pe care va propunem sa il vizionati este ideal fie pentru o familie, fie pentru persoane joviale si sociable, ale caror zile sunt inseninate de compania prietenilor apropiati. Datorita pozitionarii sale excelente in partea de nord a Bucurestiului, este, de asemenea, potrivit persoanelor care isi desfasoara activitatea in centrele de business din Baneasa, Pipera si Aviatorilor, accesul catre acestea fiind extrem de facil.

Suprafata utila de 130 mp cu o configuratie arhitecturala complet adaptata stilului locativ modern i-a permis designerului de interior o interesanta joaca de volumetrie si lumini ambientale. Rezultatul este de o candoare si prospetime surprinzatoare. Lemnul natur al parchetului contrasteaza cu gri-ul industrial al pieselor de mobilier de accent, in vreme ce clasicul alb al peretilor si obiectelor de mobilier esential sunt insufletite si puse in evidenta de luminile ambientale ascunse. Cele 3 dormitoare au si ele personalitate proprie, fiecare dintre ele cu suficient spatiu, luminoase si atent configurate, atat arhitectural, cat si din perspectiva de design interior.
Bucataria este inchisa, dar dispune de doua usi glisante care o pot transforma usor intr-o bucatarie open space.Desi rezervata ca dimensiuni, aceasta este luminoasa si aerisita si comunica cu zona de dining si livingul de 34.19 mp. Aici pare sa fie punctul focal al casei, pozitionat fiind relativ central in configuratia locativa. O atentie deosebita a fost acordata si design-ului bailor, 3 la numar, cu finisaje de calitate superioara si un joc cromatic de lumini si umbre ce ar putea starni admiratia perfectionistilor.
Apartamentul dispune si de o camera tehnica pentru masina de spalat si uscatorul de rufe, ceea ce ofera un confort sporit.
Certificat Energetic – Clasa A.

Fiind pozitionat la parter, Lighthouse Residence vine in pretul de vanzare cu o superba terasa si gradina de 135 mp, ideale pentru momentele de relaxare in aer liber. In plus, beneficiati si de doua locuri de parcare, ceea ce face aceasta proprietate sa fie cu atat mai atractiva pentru viitorii sai proprietari.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Videointerfon
  • Mobilat
  • Lux
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Încălzire prin pardoseală

Tur Virtual

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share