Lux si rafinament imobil nou,exclusivist in Dorobanti,parcare vedere deschisa

Tip tranzactie De inchiriat
1.800€/L

Va prezentam spre inchiriere un apartament luxos si modern intr-o locatie deosebita a capitalei, in Dorobanti, pe o strada linistita si putin circulata.
Imobilul, desi este nou a fost gandit de arhitecti sa pastreze cateva elemente din arhitectura perioadei interbelice, aceasta fiind si tema de amenajare din interiorul apartamentului, care imbina modernul cu clasicul.
Vei locui in apropiere de Piata Floreasca si Piata Dorobanti si vei avea in apropiere Cafenele de Lux, restaurante, Parcuri, Marketuri cu delicatese culinare in stil italienesc , Cofetarii de exceptie , mijloace de transport
Cladirea are cate un apartament pe etaj.
Suprafata construita a apartamentului este de 150 mp si 130 mp utili. Apartamentul dispune de un living generos, dinning, bucatarie inchisa,2 gupuri sanitare, spatii de dressing si un loc de parcare in garajul subteran.
Finisajele si mobilierul din apartament sunt din gama de lux, fiind alese cu grija de un arhitect in amenajări interioare.
Imobilul beneficiaza de un ascensor spatios marca Shindler cu acces la garajul subteran .
Tamplaria ferestrelor este din lemn de stejar triplu-stratificat cu geam termopan. Usa de acces in apartament este antiefractie, din lemn masiv de stejar. Casa scarii este placata cu piatra naturala.Inchiderile perimetrale si compartimentarile interioare ale apartamentelor sunt realizate cu caramida Porotherm, zidurile exterioare avand grosime de 60 cm(inclusiv izolatia exterioara)
Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament, marca Viessmann.
Apartamentul detine un loc de parcare in garajul subteran.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Complet
  • Lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share