Luxury Garden Suite | Apartament superb la cativa pasi de Parcul Herastrau

Tip tranzactie De vanzare
219.000€

In inima unui oras care nu doarme niciodata si pentru care agitatia si viteza sunt litera de lege, e greu sa gasesti un loc linistit, cald si primitor, unde timpul pare sa stea in loc iar grijile unei zile incarcate sa ramana mereu in exterior.
Acest loc, insa exista, caci “greu de gasit” nu inseamna si imposibil.
Va invitam, asadar, sa vizionati o locuinta cu totul speciala care se incadreaza perfect in acest criteriu:
este vorba de un cochet apartament cu 2 camere, situat la parterul unei cladiri cu 2 etaje, finisata in 2017, in Zona de Nord a Capitalei.
Situat la 150 m de intrarea in parcul Herastrau, apartamentul pare sa aiba din start toate premisele unei locatii absolut serene a capitalei, ce promite multe atat ca investitie, cat si daca veti dori sa o folositi ca locuinta personala.

Inca de la intrare, am fost impresionati de frumoasa terasa de 60 mp, ce inconjoara locuinta ca o mantie verde, protectoare, menita sa va transpuna intr-o stare de perfecta armonie. La interior, sentimentul acesta persista datorita fluiditatii spatiului, configurat in asa fel incat lumina naturala sa mangaie bland incaperile, iar tonurile cuminti de alb, bej si cromatica solara aleasa pentru a intregi designul interior complimenteaza in cel mai placut mod intregul spatiu.
Configuratia spatiului se ridica la standarde inalte, reusind sa intrepatrunda functionalitatea geometrica cu armonia aceea fluida a designului interior, despre care aminteam anterior..
Situat intr-o cladire cu doar 2 etaje, apartamentul este ideal pentru persoane joviale si sociable, ale caror zile sunt inseninate de compania prietenilor apropiati. Pozitionarea sa rezidentiala il face sa fie cu atat mai potrivit celor care isi desfasoara activitatea in centrele de business din Baneasa, Pipera, Aviatiei.
Este un apartament complet mobilat, spatios si luminos, ale carui camere, doua la numar – sufrageria, dormitorul, va vor incanta prin design-ul optimist, functional si perfect incorporat in spatiul disponibil .

Bucataria este si ea complet utilata, luminoasa, incapatoare si cu suficiente spatii de depozitare incorporate in mobilierul configurat dupa masuratori precise. Finisajele baii completeaza piesele de accent ce compun un design interior unitar, aerisit si armonios:
usi din lemn masiv de nuc , parchet triplustratificat , obiecte sanitare Grohe , ferestre cu geam termopan QFort 7 camere , centrala proprie de apartament , aparat aer conditionat , masina spalat vase.

In pretul de vanzare al apartamentului veti dispune si de un loc de parcare ADP , precum si de o boxa de 5 mp situata la subsolul cladirii.
Complexul este imprejmuit pentru siguranţa familiei.

Certificat Energetic : Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii