Luxury Residence Boutique | Noblesse Group Design

Tip tranzactie De vanzare
283.850€ + TVA

Avem placerea sa va prezentam azi un apartament de 3 camere situat intr-un proiect de tip boutique unde luxul si bunul gust si-au dat mana pentru a realiza un ansamblu de exceptie. Acesta este primul proiect imobiliar dezvoltat in parteneriat cu cea mai de succes companie de design interior, NOBLESSE GROUP. Astfel au luat nastere apartamente cu spaţii cu adevărat generoase, avand un design rafinat şi finisaje de lux autentice.

Dincolo de locația premium lângă lacurile Băneasa și Herăstrău, de suprafețele ample, de confortul unui număr limitat de apartamente pe etaj, acest ansamblu va propune o utilitate rar întâlnită în acest moment ca parte a unei oferte imobiliare: depozitări utile, nișe pentru spălătorie și uscătorie, dressing-uri și terase spaţioase.
Design-ul si finisajele sunt livrate de Noblesse Group. Aceasta companie a fost aleasa având în palmares titlul de “Cel mai bun studio de design din România” la categoriile HoReCa și rezidențial în anul 2020, împreună cu o lungă listă de premii și distincții naționale și internationale.
Clădirea este alcatuita din 16 apartamente moderne cu câte 3 camere, cu terase spatioase, toate oferindu-va confort, siguranță și funcționalitate. Pe fiecare etaj sunt 4 apartamente. Suprafețele apartamentelor pornesc de la 121 mp utili și ajung la 146.3 mp utili, in functie de tipul de apartament (sunt 4 tipuri de apartamente)
De aici aveti acces facil catre zone de promenada, zone comerciale, zone cu servicii medicale, aeroport, scoli, gradinite, restaurante, cafenele: Lacul Băneasa (2 minute pe jos), Parcul Herăstrău (7 minute de mers pe jos) și Pădurea Băneasa, Băneasa Shopping City (5 minute cu mașina), Spitalul Regina Maria, Spitalul Sanador, Spitalul Medicover etc., Centrul Capitalei – la doar 10-15 minute de mers cu mașina,
Aeroportul Otopeni (10 minute de mers cu mașina).

Prețul pentru locurile de parcare este de 20000 Eur + TVA.
Certificat Energetic – Clasa A.
Stadiu: in constructie
* Preturile afisate sunt pentru apartamente fara finisaje.
* Fotografiile reprezinta propuneri de amenajare la un standard de LUX a apartamentului prezentat.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii