Marano Duplex | 5 camere Herastrau | Soseaua Nordului

Tip tranzactie De vanzare
630.000€

Geometric, modern si extrem de bine asezat, design-ul interior al acestui duplex impresioneaza prin volumetrie inteligenta si practicalitate.
Putem spune despre Marano Duplex ca este perfect compartimentat pentru un stil intotdeauna proaspat, actual.

Pozitionat intr-una din cele mai bine cotate zone ale Bucurestiului, intr-o cladire construita in 2008 si cu o superba terasa la acoperis, aceasta pare a fi una din locuintele pentru care merita din plin sa va bucurati ca este situata pe doua etaje. Avand in vedere superba priveliste care se desfasoara in fata ochilor, nu este de mirare faptul ca arhitectul a construit nu mai putin de 4 balcoane si 2 terase pentru Marano Duplex.

Suprafata construita a locuintei masoara impresionatul numar de 260 mp, mai mult decat suficient pentru 5 camere spatioase, bucatarie open space si 3 bai. In ceea ce priveste compartimentarea, jocul geometric al pozitionarii incaperilor a fost perfect incorporat in trasarea liniilor de design interior. Simplu, apoape de perfectiune, flow-ul natural al luminii complimenteaza in cel mai extravagant mod fiecare incapere, adaugand o nota de candoare si eleganta formelor complet masculine ale pieselor de moilier. Echilibrul perfect este obtinut prin intermediul obiectelor de decor si al pieselor de accent din fiecare camera, lasand loc functionalitatii sa isi puna amprenta definitorie a imaginii de ansamblu in acest stil de design.
Certificat Energetic – Clasa A.

In pretul de vanzare pentru Marano Duplex este inclus locul de parcare, sporind astfel gradul de comfort al viitorilor proprietari.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii