Naruto Residence – proximitate Jolie Ville – Pipera

Tip tranzactie De vanzare
399.888€

Naruto Residence este un vis frumos ce poate deveni realitate. Anul finalizarii acestei superbe proprietati este 2018, iar asteptarile in materie de finisaje sunt dintre cele mai mari.

Pe o suprafata de 370 mp a terenului, amprenta la sol a casei este de 124 mp, ambele nivele fiind deja ridicate. Configuratia parterului este clasica, oferind suficient spatiu de interactiune pentru toti membrii familiei. Bucataria open space cominuca direct cu zona de living&dining, impreuna masurand 56 mp. De mentionat la acest nivel mai sunt baia cu dressing si cochetul vestibul de la intrarea principala, dar nu in ultimul rand, ceea ce se conturaza a fi o superba terasa de 9 mp, care comunica cu bucataria si in care se preconizeaza ca vor urma nenumarate serate alaturi de oameni dragi, cu jocuri si povesti.
Garajul gazduieste 1 generos loc de parcare pe o suprafata de 18 mp, astfel ca veti avea aici suficient spatiu si pentru echipamentele de ski sau snowboarding si pentru diferite unelte.
Planul etajului povesteste despre liniste si intimitate, aici fiind configurate cele 3 dormitoare cu bai proprii. Master bedroom-ul dispune de dressing si de o superba vedere din cea de-a doua terasa a casei, toate camerele fiind decomandate si cu suficient spatiu de desfasurare. Balconul oaspetilor este si el finalizat, masurand o intima suprafata de 3 mp.

Naruto Residence este deja construita si va fi finalizata anul acesta, insa depinde exclusiv de dumneavoastra daca va deveni locuinta la care visati, sau casa de vacanta in care sa va simtiti mereu excelent.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share