Nubia Astare | Un modern Penthouse cu vedere panoramica | Comision 0%

Tip tranzactie De vanzare
669.888€

Atunci cand rafinamentul este luat in seama in orice aspect al unei locuinte, rezultatul este uimitor de frumos.
Iar acest rafinament poate fi obtinut si in stiluri de design interior indraznete, precum cel modern cu influente retro ale impresionantului duplex pe care urmeaza sa vi-l prezentam.
Nubia Astare a fost recent renovat si amenajat integral, oferind pana si celor mai exigenti ochi o priveliste fermecatoare atat in interior, cat si la exterior. Situat intr-un imobil rezidential construit in 2008, din zona Herastrau-Satul Francez, apartamentul are o suprafata totala de 223 mp si o terasa individuale de 70 mp.
Compartimentarea interioara este pe doua nivele ce comunica printr-o scara interioara:
– nivelul 1: hol intrare cu scara interioara cu deschidere larga, baie, camera (birou/dormitor), dormitor matrimonial cu camera dressing, baie si balcon, dormitor cu baie proprie.
– nivelul 2: living, dinning, bucatarie open space, baie, terasa amenajata cu spatiu verde, Jacuzzi si Sauna.

Acest duplex pare sa aiba absolut totul pentru ca etichete pretentioase precum “lux” si “exclusivist” sa nu fie cuvinte goale, aruncate doar pentru a atrage cateva priviri curioase. Cu adevarat, luxul este luat in serios pornind de la plintele parchetului, la cromatica aleasa pentru design-ul interior si pana la amenajarea saunei. Mobilierul este creat in linii simple, cu piese de accent cromatic sa de stil antagonic, demonstrand in cel mai rafinat mod co-existenta armonioasa a stilului modern cu accentele retro.

Terasa la care veti avea acces exclusiv este, in sine, o componenta demna de mentionat: 70 mp de spatiu cu o fascinanta vedere panoramica. Putine sunt proprietatile in Bucuresti ce ar putea egala acest beneficiu!

Zona in care este amplasat imobilul dispune de numeroase facilitati (scoala, gradinita, restaurante, magazine, parc, sala de fitness, cabinete medicale, sedii bancare), iar optional puteti dispune de doua locuri de parcare subterana cu 25.000 euro/loc.

Ar mai fi foarte multe de spus despre Nubia Astare si toate la superlativ, dar o simpla vizita poate face mai mult decat 1000 de cuvinte. Va invitam bucurosi, asadar, sa vizionati acest impresionant penthouse. Va va face placere sa ii spuneti pe viitor “Acasa”.

Certificat Energetic – Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Piscină exterioară
  • Mobilat
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii