Nygma Residence – Apartament cu 4 camere de vânzare în zona Aviatorilor

Tip tranzactie De vanzare
500.000€ + TVA

Chiar daca este inca nemobilata, resedinta Nygma se remarca prin detalii indraznete acompaniate de o volumetrie ampla, aerisita, curata, ce ofera o placuta senzatie de liniste si relaxare. Desfasurat pe o suprafata utila de peste 176mp, apartamentul este perfect din punct de vedere rezidential, cele 4 camere (living room si 3 dormitoare) oferind din plin comfortul necesar viitorilor proprietari.
Plecand de la ideea unui ambient intim, modern in tehnologie si amenajare (ca forma si estetica) si mai ales de la faptul ca accesoriile sunt foarte importante in decorarea unui apartament pentru ca transmit mesaje si nu sunt doar simple obiecte decorative, echipa de arhitecti a reusit sa scoata in evidenta detaliile ce confera apartamentului o eleganta si un rafinament deosebit.
Zona de intrare este un open space, aici fiind amenajat living-room-ul impreuna cu zona de relaxare a casei, zona multimedia iar in continuarea acestora zona de dinning. Modul in care a fost impachetata eleganta aduce aminte de stilul scandinav in amenajari, rezultatul fiind de mare senzatie si bun-gust. Pe langa ferestrele ample, elementul care contribuie la maximizarea iluminarii in intregul spatiu este bineinteles, parchetul de culoare deschisa. Un spatiu ce merita vizionat! Va asteptam!

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare la pretul de 20.000 euro TVA inclus.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share