One Herastrau Plaza | LUXURY duplex cu o superba vedere panoramica

Tip tranzactie De vanzare
1.090.000€ + TVA

Este momentul sa parcurgem vizual un proiect renumit in zona de nord a Bucurestiului

One Herastrau Plaza se bucura de o locatie speciala, cu acces usor la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, Promenada Mall, bulevardul Kiseleff, fiind deopotriva inconjurat de natura si spatii verzi. Datorita localizarii excelente, aveti posibilitatea sa va faceti promenada in oricare dintre aceste doua parcuri: Herastrau (cel mai mare din Bucuresti, cu gradina japoneza, lac, multiple locuri de joaca si terenuri de tenis) si Bordei (mai mic, intim si cochet).

Daca sunteti printre cei care apreciaza nu doar localizarea pe harta a unei proprietati, dar si detaliile de calitate ale constructiei si bunul gust al finisajelor, veti fi incantati sa aflati despre caracteristicile arhitecturale moderne, chiar vizionare ale complexului rezidential , ceea ce face ca proiectul in sine sa nu poata fi comparat cu nici o alta proprietate din zona.
Pe cat de indraznet este stilul arhitectural ales pentru One Herastrau Plaza in ansamblu, pe atat de echilibrat este interiorul apartamentelor, designerii Lemon Interior Design fiind cei care au proiectat un stil personalizat pentru fiecare apartament.

In cazul apartamentului pe care vi-l propunem la vanzare, veti observa inca de la intrare un ambient extrem de placut, configurat dupa confortul vizual al celor care urmeaza sa ii devina proprietari. Pardoseala laminata tripla din lemn masiv importat din Italia, tamplaria Schuco, obiectele sanitare Porcelanosa, sistemul de incalzire prin pardoseala si incalzirea centrala Viessman sunt doar cateva din elementele de “rasfat” in care s-a investit a-priori pentru a asigura confortul in locuinta. Mai mult decat atat, sistemul de incalzire centrala si aerul conditionat Daikin cu sistem VRV sunt considerate, in acest moment, cele mai eficiente si cu cele mai putine consumul de energie, ceea ce vine ca o subliniere fireasca a faptului ca locuinta beneficiaza de certificat energetic Clasa A.

Parterul complexului rezidential este rezervat spatiilor comerciale, precum si etajului 1, iar de la etajul 2 pana la ultimul etaj, la etajul 9, vom gasi apartamente cu doua, trei si patru dormitoare, precum si penthouse-uri cu o vedere extraordinara.
Apartamentul despre care va povestim acum este situat la etajele 8 si 9 ale cladirii finalizate in 2019, si beneficiaza de o superba vedere asupra imprejurimilor., iar daca echilibrul dintre elementele puternic masculine (in cromatica sobra si unghiuri drepte) si cele feminine (ca o tusa de culoare ce umblanzeste vizual intregul design interior, cu unduiri fluide ale pieselor de accent) nu v-au convins, atunci cu sigurantaveti fi incantati de superba, spatioasa si extrem de bine configurata terasa de 180 mp.

In pretul de vanzare al acestui apartament sunt incluse doua locuri de parcare, iar cel mai important aspect este faptul ca veti avea sansa sa locuiti intr-unul din duplexurile cu cea mai frumoasa vedere asupra intregii zone de nord a Bucurestiului.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii