Peñarroya Villa, 9 camere de vanzare, Baneasa, LUXURY

Tip tranzactie De vanzare
629.888€

Vila eleganta de vanzare in Bucuresti – Sectorul 1, dezvoltata pe S+P+1+M, construita in anul 2009, proiectata si amenajata excelent pentru un confort desavarsit, cu materiale de cea mai buna calitate, nu exista pereti de rigips in compartimentari, toate fiind facute din caramida porotherm. Finisajele au fost alese cu exigenta, fara rabat la calitate, rezultatul dovedind-se a fi spectaculos. Casa se vinde semi-mobilata totul fiind nou in interior.
Proprietatea se afla intr-un cartier intim, select, pe un drum cu acces privat, cu portar si doua bariere, securitatea fiind un alt punct forte al acestor minunate proprietati
Compartimentare vila: Parter: hol, living spatios cu parchet din bambus, bucataria cu zona de luat masa si cu iesire directa spre foisor, spatii de depozitare, baie, garaj Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, living, 2 balcoane Mansarda: 3 dormitoare, living, baie Subsol: crama, spalatoria si camera centralei termice.
BONUS:
Bucatarie italieneasca cu toate electrocasnicele noi incluse, toate baile utilate si accesorizate, scarile interioare din lemn sunt acoperite cu covor de lana de cea mai buna calitate, balustradele scarilor interioare sunt din fier forjat si lemn. Usile si stucaturile au fost pictate cu foita de aur manual de pictori romani, casa scarii este luminata prin geamurile vitralii pictate manual, balcoanele si intrarea sunt placate cu granit, termopanele sunt din lemn stratificat iar la fiecare geam avem rulouri exterioare electrice cat si manuale. Aer conditionat in toate incaperile, sistem video in toata casa interior si exterior si corpuri de iluminat. Crama complet mobilata si utilata este un loc intim, amenajat superb, pana la cele mai mici detalii. Casa beneficiaza de apa potabila de la oras, dar si de un put propriu ce deserveste integral atat casa cat si gradina.
Totul are maxima functionalitate, atat impartirea spatiului, cat si dotarile.
Gradina este intretinuta cu sistem de irigatie automatizat , in mijlocul caruia regasim si locul de relaxare, cu foisor, balansoar, gratar, toate intr-un decor de vis, portile si usile garajului sunt actionate electric.
Atuuri: constructie de calitate, nu a mai fost locuita niciodata, liniste si siguranta permanenta. Acces pe drum privat, 2 bariere, paza 24/24.
Sumar
Zona: Bucuresti-Sectorul 1
Camere: 9

Constructie: 2009
Suprafata: 538 mp
Suprafata teren: 750 mp
Va invitam asadar la vizionare!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Interfon
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share