Penthouse Complex Emerald | Vedere superba lac

Tip tranzactie De vanzare
495.000€

Zona Barbu Vacarescu este cunoscuta pentru pozitionarea sa in proximitatea centrelor de business importante ale capitalei, pentru arhitectura aerisita si moderna si pentru comfortul si siguranta caracteristice zonelor premium bucurestene.
Aici este situat apartamentul cu 5 camere pe care va propunem sa il includeti pe lista scurta de achizitii in cazul in care sunteti in cautarea unei locuinte ultra-spatioase, nemobilate si cu o priveliste excelenta de la toate ferestrele.

Acest superb penthouse este situat intr-o cladire de locuinte finalizata in 2008 si se intinde pe o suprafata construita de 224 mp la etajele 9 si 10 ale cladirii. Pentru ca am amintit anterior de superba priveliste pe care v-o ofera acest apartament, cu siguranta veti fi incantati de terasa de 95.53 mp, ultra-moderna, complet finisata si cu vedere panoramica a acestui apartament.

La interior surprinde prin configuratia ingenioasa, decomandat fiind si trasand arhitectural o linie clara distinctiva intre intimitatea celor 3 dormitoare si mai mult ca generosul spatiu de interactiune rezervat zonei de living & dining.
Bucataria este functionala, complet mobilata si utilata.
Certificat Energetic – Clasa A.
Finisajele celor 3 bai sunt de o calitate incantatoare, iar spatiul rezervat camerelor este liber, curat, luminos si extrem de generos pentru orice tip de viitor mobilier.
Locurile de parcare subterane se pot achizitiona separat, la pretul de 20000 eur fiecare.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Supraveghere video
  • Videointerfon
  • Wireless
  • Telecomandă poartă acces auto

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii