Penthouse Duplex 5 camere 485 mpc | Terasa si Gradina privata | Vedere Lac

Tip tranzactie De vanzare
749.888€

Va oferim spre achizitionare un Pethouse de Lux cu 5 camere, ce se afla amplasat la ultimele doua nivele ale unui ansamblu rezidential exclusivist, edificat in 2009, amplast in imediata vecinatate a Parcului Herastrau.
Apartamentul de tip Duplex-Penthouse are o suprafata construita totala de 485 mp, o suprafata utila interioara de 200 mp.
Punctul forte al apartamentului este superba terasa cu gradina amenajata de 150 mp

Compartimentare:
La etajul 8 se afla cele 4 dormitoare ce va ofera tot confortul de care aveti nevoie, astfel dormitorul matrimonial in suprafata de 31.40 mp beneficiaza de baie proprie de 6.55 mp si dressing de 6.15 mp, un dormitor de 20.75 mp cu acces la o terasa de 9.80 mp, un dormitor de 14.25 mp cu dressing de 3.70 mp, baie de 6.50 mp si acces la o terasa de 6.60mp, si un alt dormitor de 14.25 mp, la acest nivel fiind o a treia baie de 7.08 mp cu acces din hol ( 15.95 mp).
La etajul 9 se afla livingul generos, care impreuna cu bucataria deschisa are o suprafata de 87.30 mp, cu acces la o terasa de 47.80 mp, un hol de acces de 10.30 mp, deservit de un grup sanitar in suprafata de 4.90 mp.

Finisaje:
Finisajele apartamentului sunt de calitate superioara: parchet triplustratificat, gresie si faianta import Italia, obiecte sanitare din gama Ideal Standard-Italia, usi interioare culoare Venghe import Italia, tamplarie din pvc cu profil pentacameral si geam termopan, aparate de aer conditionat marca LG, usa intrare antiefractie cu latime de 1m.

Facilitati complex:
Complexul residential dispune de o superba gradina japoneza amenajata,cascada artificiala, minilac cu pesti exotici,paza pemanenta,supraveghere video, parcaje subterane pe 2 niveluri.
La Parterul imobilului veti gasi un minimarket foarte bine aprovizionat si o sala de fitness
Certificat energetic: Clasa A
Vecinatati:
In zona se gasesc supermarketuri,magazine, farmacii, sedii bancare, parc, cafenele, restaurante, scoala, gradinita, mijloace de transport in comun (RATB si Metrou Aurel Vlaicu).
Pentru dvs. exista 2 locuri de parcare in garajul subteran si o boxa, incluse in pretul de achizitie.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii