Penthouse exclusivist cu terasa de 197 mp | Zona Victoriei

Tip tranzactie De vanzare
725.000€ + TVA

Va prezentam un penthouse exclusivist tip duplex, cu o terasa de 197 mp, situat la etajele 6+7 cu panorama rara intalnita de 360 de grade asupra imprejurimilor, unicul si singurul apartament ramas disponibil la vanzare in acest imobil reprezentativ.

Localizat ultracentral, intr-una din cele mai ravnite zone din Nordul Bucurestiului, excelent pozitionat la numai 10 minute de plimbare de Piata victoriei (850 ml) sau 2 minute cu masina, in imediata apropriere de Aviatorilor, de parcurile Kiseleff si Herastrau, dar si cu legaturi facile cu centrul orasului.

Acest imobil exclusivist terminat in 2022, unde totul este nou-nout, a fost imaginat ca un bloc boutique cu putine apartamente, destinat familiilor selecte. De cum intri in hol, observi atmosfera de prestanta pe care o dau finisajele premium ale spatiilor comune: totul este gandit cu rafinament, si asta se observa in detalii si materiale. Sunt doar 11 apartamente in tot blocul, iar 10 sunt deja ocupate. Singurul ramas, cel care ar putea fi al tau, este penthouse-ul duplex pe care ti-l voi descrie pe scurt.

Aflat singur pe nivel, este cel mai prestigios amplasament din acest imobil de revista, cu o suprafata extraordinar de generoasa, insumand 375 mp utili totali, dintre care 178mp utili la interior si 197mp utili la exterior alocati teraselor (la care se adauga alte spatii anexa)!
Liftul te aduce direct in casa sau direct pe terasa, penthouse-ul fiind singurul apartament ce beneficiaza de acest access exclusivist, cu cartela. Apartamentul a fost finalizat chiar anul acesta, deci totul sclipeste la interior!

Spatiile de locuit se intind pe o Su de 178mp. O camera de zi impozanta de 50mp, cu orientare catre sud, iti permite sa iti inviti familia si prietenii pentru a petrece impreuna, fara ca vreodata sa simti ca nu aveti loc. Tavanele inalte de 2.70m maresc senzatia de spatiu.

Bucataria generoasa are loc de luat masa si, fiind o bucatarie inchisa, iti poti permite sa prepari orice fel de mancare doresti, fara ca acest lucru sa se simta in restul casei. Daca vrei, poti deschide bucataria catre dining prin usile glisante din sticla securizata ce se ascund in perete, unind spatiile dupa dorinta.

In suita matrimoniala patrunzi printr-o usa Filomuro inalta de 2.70m: dormitorul cu un vitraj imens, dressingul propriu gata mobilat, cu oglinzi bizotate, baia proprie cu ventilatie naturala, iti ofera un spatiu cu intimitate deplina.

Copiii (sau familia extinsa) au la dispozitie doua dormitoare cu dulapuri inzidite, astfel incat suprafata utila nu mai e ocupata cu mobilier in plus. Suprafetele vitrate ample, pereti din sticla, fac aceste incaperi foarte luminoase.

Dar nivelul superior este cel care face aceasta proprietate unica in Bucuresti: sentimentul special si de neconfundat pe care ti-l poate oferi doar un adevarat Penthouse. Este un sentiment de implinire si satisfactie personala, pe care nici un alt tip de produs imobiliar nu-l poate egala.

Un spatiu asa cum vezi in filme, o terasa spectacol intocmai unei gradini suspendate deasupra Bucurestiului, care iti ofera panorama de 360 grade asupra orasului. Locul unde te simti deasupra tuturor si nu te poate deranja nimeni, avand o intimitate totala. Unde mai poti gasi un loc de o asemenea valoare inegalabila?

Sunt 164mp utili doar ai tai, unde poti face un BBQ cu toti prietenii, sau unde poti instala un jacuzzi. Pe aceasta terasa poti fi in vacanta in toata perioada calda a anului, nu doar in concediu. Accesul direct cu liftul la nivelul terasei cu siguranta va impresiona orice vizitator. Pentru confortul celor care folosesc terasa, pe nivel gasesti o baie pe care o poti transforma chiar in sauna. Pe atatia metri patrati poti crea zone diferite, cu canapele pentru conversatie, cu o masa de 20 de persoane, o cutie cu nisip in care sa se joace copiii… poti face acest loc un paradis propriu, pentru care cu siguranta vei fi invidiat.

Blocul a fost conceput si proiectat de nume prestigioase: arhitectura cladirii este gandita de Vladimir Arsene, interioarele sunt imaginate de arhitectul Daniel Ciocazanu, iar structura este calculata de cea mai mare firma de profil din tara, Popp si Asociatii. Aceste nume consacrate sunt o garantie a calitatii in peisajul constructiilor din Romania.

Nu iti enumar acum toata pleiada de producatori de materiale premium ce au fost folosite la finisarea acestui penthouse. Marazzi, Villeroy Boch, Filomuro, sunt doar cativa dintre cei ale caror produse au fost utilizate la interior. Incalzirea? In pardoseala, de buna seama, pe intreaga suprafata interioara. Locuri de parcare? Asigurate in garaj, pentru ambele limuzine ale familiei.

Optional, poti achizitiona doua locuri de parcare la pretul de 20.000 euro locul si un spatiu de 50mp din subsol, pe care sa-l amenajezi exact asa cum vrei: sala de gym, birou separat de restul casei, un atelier pentru hobby.
Certificat energetic: Clasa A
Va invitam cu drag la vizionare!

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Wireless
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Videointerfon
 • Pază
 • Mobilat
 • Nemobilat
 • Sistem încălzire
 • Centrală proprie
 • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii