Penthouse in Herastrau cu terasa superba si vedere deschisa

Tip tranzactie De vanzare
359.888€

Localizat in apropierea Parcului Herastrau, veti aprecia foarte mult acest apartament daca sunteti un cuplu tanar sau o familie cu 2 copii, ori, pur si simplu, daca sunteti in cautarea unei locuinte suficient de spatioasa pentru rudele si prietenii care vin des in vizita si se simt confortabil sa ramana cateva zile in compania dumneavoastra.

Pozitionarea ideala va confera avantajul proximitatii de principalele zone comerciale din partea de nord si cladirile de birouri din zona. De asemenea veti ajunge cu usurinta si la statia de metrou, cu acces facil atat dinspre Nicolae Caramfil cat si dinspre Soseaua Nordului.
Imobilul de locuinte in care este situat apartamentul a fost finalizat in anul 2005 si este amplasat pe o strada linistita si putin circulata, care ofera siguranta si intimitate.

Pentru ca am mentionat anterior ca spatiul disponibil este unul suficient de generos, puteti lua in calcul cei 130 mp suprafata utila cu o compartimentare fluida, practica si incantatoare. Din vestibul, accesul se face catre birou, un dormitor secundar, baie, si spre camera de zi. Bucataria este spatioasa, utilata modern si suficient de luminoasa cat sa va binedispuna de fiecare data, dar locul cel mai linistitor si placut vizual este dormitorul matrimonial cu baie proprie, care are iesire pe terasa de 20 mp. De aici, pe o scara exterioara se ajunge pe terasa de 90 mp situata deasupra apartamentului unde poate fi amenajata o superba gradina.

Finisajele si dotarile sunt de calitate premium: parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, aer conditionat, obiecte sanitare, usa de acces metalica. Practic, tot ce aveti nevoie pentru a va instala direct la cheie in noua locuinta.

In ceea ce priveste linistea zilnica a locului de parcare, veti fi incantati de cele doua locuri disponibile in garajul subteran al imobilului (dintre care unul se ofera gratis si unul contra cost)
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat lux
  • Mobilat complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii