Primavera Suite | Penthouse superb 600 mp | B-dul Primaverii

Tip tranzactie De vanzare
7.800.000€

Se spune ca nimic nu se compara cu sentimentul de acasa, daca acasa ar fi un paradis exotic ce incorporeaza elemente definitorii ale acelui tip de lux, care te invita mereu sa te simti ca in vacanta.
Ca sa ilustram aceasta idee, am fost astazi sa vizitam Primavera Suite in cartierul Primaverii, o proprietate de vis ale carei detalii arhitecturale au avut ca rezultat crearea unei resedinte absolut incantatoare.
Finalizat in 2017, cu o impresionanta suprafata utila totala de aproape de 600 mp., este compus din doua apartamente situate la etajele 5, 6 si 7 ale unui imobil pe 7 niveluri, acest penthouse este conceput sa lase fara cuvinte orice oaspete prin grandoarea sa din absolut toate punctele de vedere.
Configuratia spatiala este compusa din 2 living-room-uri ale caror tavane prevad impresionante spatii vitrate, 5 dormitoare cu personalitate, nu mai putin de 7 grupuri sanitare, sauna proprie si 1 hamam.
Decorul a fost astfel conturat intr-un stil modern cu accente clasice, elegante, intr-o surprinzatoare si fluida armonizare de elemente – statement.
S-a acordat o importanta sporita livingului si zonei de dinning (gandita sa acomodeze 6 persoane), avand in centrul atentiei placerea de a primi adesea oaspeti si socializarea cu acestia deoarece familia este des vizitata de prieteni. Amplu, spatios, livingul reprezinta fara indoiala nucleul acestei proprietati si este pus in valoare prin accente cromatice inchise, cum ar fi veioza din zona de lounge si rafturile incastrate in perete.
Bucatariile, in numar de doua sunt concepute cu deschidere spre zona de socializare, configurata pe model american sunt un alt spatiu modern, cu electrocasnice incorporate pentru a crea o unitate la nivel vizual, paleta de culori calde facand ca acestea sa apara ca o oaza de lumina in contextul cromaticii utilizate in restul amenajarii. Alegerea nuantelor de beige pentru parchet s-a dovedit a fi foarte potrivita pentru stilul conturat in amenajare, tinand cont de mobilier si accesoriile utilizate.

Dormitoarele preiau tematica abordata in spatiul de zi, o deosebita atentie acordandu-se conceptului de confort si eleganta. Intreaga proprietate pastreaza linii curate, nuantele si materialele inspirate de natura conferind acea impresie de relaxare absoluta din inima unei insule exotice, despre care am mentionat anterior ca este sentimentul dominant al acestei proprietati.

Primavera Suite este un proiect realizat la standarde exceptionale, situat intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, inconjurata de cele mai frumoase parcuri ale capitalei. Accesul in proprietate este securizat si se realizeaza printr-un sistem privat de utilizare a intrarilor si a liftului, ce face legatura directa intre garajul subteran, holul de intrare si receptia imobilului pentru fiecare apartament.
O astfel de proprietate suprinzatoare, moderna si eleganta, foarte bine executata, este musai sa o vedeti in detaliu!

Certificat Energetic – Clasa A
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, mai putin obiectele de decor.
Apartamentul beneficiaza de 3 locuri de parcare in parcajul subteran.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Videointerfon
 • Wireless
 • Acces pentru persoane cu dizabilități
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Mobilat
 • Mobilat lux
 • Sistem încălzire
 • Încălzire prin pardoseală
 • Centrală proprie
 • Calorifere

Tur Virtual

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii