Rafinament și Eleganță în Pipera I Vilă Magnifică pe Teren Generos 900 mp

Tip tranzactie De vanzare
650.000€

Bun venit într-un adevărat paradis al eleganței și confortului, într-o locație de prestigiu din inima zonei Pipera/Iancu Nicolae. Această magnifică vilă individuală se află pe un teren generos de 900 de metri pătrați, oferindu-vă o oportunitate unică de a trăi într-un spațiu rafinat și sofisticat, înconjurați de natură și lux.

Acest sanctuar al luxului dispune de o suprafață construită de 428 de metri pătrați și o suprafață utilă de 352 de metri pătrați, oferindu-vă spațiu din belșug pentru a vă exprima stilul și a vă bucura de fiecare moment petrecut în interior. Un garaj generos, destinat pentru două SUV-uri, reprezintă doar începutul comodităților oferite de această proprietate.

Cu 4 dormitoare spațioase, fiecare încăpere devine un sanctuar de relaxare și intimitate pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Cele 3 băi generoase sunt amenajate cu jacuzzi și saună, transformând fiecare baie într-o experiență de răsfăț și regenerare.

Livingul captivant, cu semineul său impunător de lemn, devine centrul social al casei – un loc unde prietenii și familia se adună pentru a împărtăși momente prețioase și a se bucura de atmosfera caldă și primitoare.

Cu o grădină spațioasă, precum o oază verde, veți avea parte de întimitate și relaxare absolută. Piscina generoasă, cu dimensiuni de 9×5 metri, strălucește sub soarele strălucitor, invitându-vă să vă răcoriți în timpul zilelor călduroase de vară.

Toate utilitățile moderne sunt la dispoziția dumneavoastră, garantând un stil de viață comod și fără complicații. Certificatul energetic A++, o dovadă a eficienței energetice remarcabile a acestei proprietăți, reprezintă doar încă un motiv pentru a alege acest cămin spectaculos.

Împrejurimile oferă și mai mult farmec acestei proprietăți, deoarece este amplasată în apropierea pădurii Băneasa, oferindu-vă o legătură autentică cu natura și un cadru liniștit în care vă puteți relaxa și găsi echilibrul.

Zona în care se află vila este renumită pentru vecinii săi de calitate și atmosfera exclusivă. Aici veți descoperi o comunitate selectă care apreciază luxul și confortul, oferindu-vă oportunitatea de a vă construi relații de durată și de a vă bucura de fiecare zi într-un cadru de excepție.

Această proprietate este cu adevărat o bijuterie a rafinamentului și luxului, care vă așteaptă să vă transformați visele în realitate. Aici veți găsi mai mult decât o casă – veți găsi un cămin plin de povești, amintiri și posibilități nelimitate.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Interfon
 • Wireless
 • Acoperiș
 • Parcare biciclete
 • Piscină privată
 • Mobilat
 • Mobilat complet
 • Sistem încălzire
 • Calorifere
 • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii