Ramayana Residence | Vila 5 camere de vanzare Soseaua Nordului

Tip tranzactie De vanzare
1€

Modernismul arhitectural al resedintei pe care o propunem spre studiu astazi, dezvaluie in spatele liniilor simple ale edificiului si ale fatadei spartane, un interior sofisticat, complex si plin de semnificatie, o proprietate ce se remarca prin detalii indraznete acompaniate de o volumetrie ampla, aerisita, curata, ce ofera o placuta senzatie de liniste si relaxare. Plecand de la ideea unui ambient intim, modern in tehnologie si amenajare (ca forma si estetica) si mai ales de la faptul ca accesoriile sunt foarte importante in decorarea unui apartament pentru ca transmit mesaje si nu sunt doar simple obiecte decorative, echipa de arhitecti a reusit sa scoata in evidenta detaliile ce confera apartamentului o eleganta si un rafinament deosebit. Zona de intrare este un open space, aici fiind amenajat living-room-ul impreuna cu zona de relaxare a casei, zona multimedia iar in continuarea acestora zona de dinning. Jocul volumetriei este bazat pe alternarea formelor geometrice dispuse asimetric, gandite ca un spectacol pentru a capta privirile si a trezi interesul. Desfasurata pe o suprafata utila de peste 250 mp plus un teren de 285 mp transformat intr-o gradina, proprietatea este compusa din 5 camere generoase dintre care 4 dormitoare, o bucatarie si 4 bai. De asemenea, resedinta dispune de un garaj si doua locuri de parcare.
Proprietatea impresioneaza prin spatii vitrate largi si suprafete generoase, finisaje de exceptie dar si printr-o vedere panoramica unica asupra zonei.
Absolut toate finisajele sunt din gama High-Class, combinatia indrazneata a decoratiunilor si accesoriilor distrand si revigorand spatiile, completand notele vizuale artistice imprimate intregului ansamblu. Daca nu v-ati decis pana acum, cu siguranta o veti face dupa ce veti vedea in realitate aceasta resedinta!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Complet
  • Lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share