Ramayana Residence | Vila cocheta Herastrau | Satul Francez

Tip tranzactie De vanzare
850.000€

Ideala pentru o familie al carei nucleu valoric il reprezinta fericirea copiilor, unitatea si armonia, Ramayana Residence poate deveni cu usurinta viitoarea dumneavoastra investitie imobiliara.
Vila se remarca prin detalii indraznete acompaniate de o volumetrie ampla, aerisita, curata, ce ofera o placuta senzatie de liniste si relaxare. Plecand de la ideea unui ambient intim, modern in tehnologie si amenajare (ca forma si estetica), echipa de arhitecti a reusit sa scoata in evidenta detaliile ce confera acestei locuinte o practicalitate moderna echilibrata de caldura ambientala naturala.

Zona de intrare este un open space, aici fiind amenajata sufrageria impreuna cu zona de relaxare a casei, zona multimedia iar in continuarea acestora zona de dining. Desfasurata pe o suprafata utila de peste 250 mp plus un teren de 285 mp transformat intr-o gradina, proprietatea este compusa din 5 camere spatioase, dintre care 4 dormitoare, o bucatarie si 4 bai. De asemenea, resedinta dispune de un garaj si doua locuri de parcare, absolut necesare unei familii cu copii.
Avand un design axat in mare parte pe simtul practic si naturalete, dar si cu suficient loc pentru creativitatea personala a fiecaruia, Ramayana Residence este conceputa sa incante toti membrii familiei, de la cel mai mic pana la cel mai mare. Jocul volumetriei este bazat pe alternarea formelor geometrice dispuse asimetric, gandite ca un spectacol pentru a capta privirile si a trezi interesul. Proprietatea impresioneaza prin spatii vitrate largi si suprafete generoase si finisaje de exceptie. Vederea panoramica unica asupra zonei este, in cazul de fata, un element care contribuie complementar la farmecul personal al acestei proprietati.

Cu o bucatarie open space si distinctia subtila intre livingul cu -probabil- una dintre cele mai comfortabile canapele si zona oficiala de dining, parterul casei imbina solemnitatea protocolara cu jovialitatea destinsa a unui spatiu permisiv, ingenios compartimentat.
Etajul este rezervat dormitoarelor, fiecare cu personalitatea sa si cu mult spatiu desemnat fiecareia dintre camere.
Certificat Energetic – Clasa A.
Considerabil de mult spatiu este, de asemenea, rezervat pentru depozitare, astfel ca, daca membrii familiei dumneavoastra au pasiuni diferite, exista loc suficient pentru fiecare, fie ca intra in calcul locul pentru pus schiurile, ori un caiac, sau poate un intreg arsenal de unelte pentru gradinarit.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii