Residence Les Clos du Soleil | Penthouse vedere Lac-24/7 OPEN HOUSE-VR Tour 360

Tip tranzactie De inchiriat, De vanzare
1.400€/L

Aveti ocazia sa locuiti intr-un penthouse exclusivist cu cea mai frumoasa vedere din zona de nord, asupra Parcului Herastrau si Lacului Floreasca.
Va prezentam spre achizitie/ inchiriere un apartament de lux tip penthouse cu 2 dormitoare, situat la etajul 9/9 al unui ansamblu rezidential exclusivist din zona Herastrau, cu o suprafata locuibila de 100mp si terase superbe de 57 mp ce inconjoara apartamentul pe 3 laturi.
Apartamentul este mobilat si utilat la standard de LUX, dupa un proiect al unei firme de arhitectura si amenajari interioare.
Mobilierul este achizitionat de la Mobexpert , parte din el fiind executat la comanda cu materiale de foarte buna calitate.Exista prevazute dressinguri in fiecare camera.Unul dintre dormitoare se va mobile la cererea chiriasului, in functie de necesitati.
Finisajele folosite sunt de exceptie, intre care vopsea decorativa cu efect antique, tapet de matase, oglinzi decorative corpuri de iluminat tip Murano,cada cu hidromasaj, obiecte sanitare Italia, baterii Hans Grohe, parchet, tamplarie PVC Gealan cu geam termopan.
Este complet utilat cu TV LCD in fiecare camera, intalatie Home Cinema,3 aparate de aer conditionat marca LG, bucatarie complet echipata, incastrata in mobilierul de sufragerie, ce poate fi complet mascata, oferind un spatiu amplu, putin incarcat din punct de vedere decorativ, dar in acelasi timp foarte functional si modern.
Ca facilitati imobilul ofera paza 24/7, supraveghere video a spatiilor comune din curte, 2 lifturi,gradina private cu cascada artificial si pesti exotici,loc de joaca pentru copii, locuri de relaxare.
La parterul imobilului exista un Supermarket , iar in apropiere se gasesc Banci, Farmacie, Sali de fitness, Restaurante, Cafenele,.
Parcul Bordei, Parcul herastrau si Lacul Floreasca aflate la 2-3 minute de Complex ofera posibilitati de relaxare si agreement, precum jogging,inchirieri biciclete, terenuri de tenis,fotbal .
Pentru masina dumneavoastra, sunt rezervate un loc de parcare in parcajul subteran, incalzit pe timp de iarna,si o boxa, ce se vor achizitiona separat.
Pentru tur virtual copiati in browserul dvs.:

my.matterport.com/show/?m=uN55VXJvKYu

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Videointerfon
  • Spații agrement
  • Mobilat
  • Lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil

Tur Virtual

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share