Reyna Residence | Apartament superb in centrul istoric al Bucurestiului

Tip tranzactie De vanzare
269.000€

Intr-o lume constant preocupata de viteza si superficialitate, sa cautati un loc in care timpul nu mai exista pare, poate, iesit din comun.
Reyna Residence este un astfel de loc.

Situat in centrul incarcat de istorie al Bucurestiului, la parterul unei superbe cladiri adaptata nevoilor de comfort contemporan, cu paza permanenta si cu sute de povesti ce inconjoara zona Maria Rosetti, apartamentul pe care va propunem sa il vizionati este, in sine, spectaculos si aparte. Imbina in camerele sale aerul romantat si aristocratic al Bucurestiului interbelic cu accentele moderne atat de necesare unei vieti active.

Veti aprecia cu atat mai mult acest apartament cu cat configuratia sa interesanta va va inspira creativitatea si dorinta de intimitate pe care, la un punct din zi, orice persoana importanta si-o doreste. Bine antifonat, finisat cu mult bun gust si extrem de primitor, spatiul util desfasoara in fata ochilor o feerie de tonuri calde, luminoase, care transpun cu blandete frumusetea epocala a dineurilor de bon ton, cu muzica clasica pe fundal, gentilomi galanti si domnite cochete.
Desprinzandu-ne de sfera inevitabil poetica a locuinteti si parcurgand lista avantajelor practice pe care le are Reyna Residence, va veti bucura de o suprafata utila de 122,89 mp, a carei configuratie va va incanta cu siguranta. Dispuneti de 3 camere spatioase, 2 bai, bucatarie separata, un balcon si culoare de acces catre diferitele zone ale locuintei, facandu-se astfel distinctia clara intre dormitorul principal, locul pentru office si zona de primit oaspeti.

Pretul de vanzare al apartamentului include si o parte din superbul mobilier, astfel ca va invitam cu mare drag sa programati o vizionare pentru Reyna Residence. .

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Tur Virtual

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share