Saisonnières Suite | Apartament ultraluxury, terasa, Herastrau Parc

Tip tranzactie De vanzare
279.888€

Cand ai la dispozitie peste 104mp de suprafata utila, iti permiti sa explorezi, stiluri, finisaje, decoratiuni, functiuni si o libertate de exprimare pe care multi ar fi invidiosi, insa nu despre asta discutam astazi ci despre surprinzatoarea resedinta Saisonnières.
Situata langa Parcul Herastrau, proprietatea de 3 camere transformata in 2 camere generoase ne descopera o lume absolut fascinanta de cum ii trecem pragul.
Livingul si bucataria formeaza un tot unitar avand ca element de legatura locul de luat masa, deschiderea aceasta a celor doua functiuni face ca spatiul sa primeasca mai multa lumina, sporindu-i fluenta,
De remarcat cromatica, preponderent neutra, cu mult alb si beige, ce ajuta la amplificarea spatiului camerei. Elementele de mobilier sunt bine alese, reflectand un stil unitar, concentrat pe functionalitate. De inspiratie nordica prin linia curata a designului, acest apartament iti ofera un sentiment de cald si primitor. Lumina naturala este cheia majora a acestei amenajari. Fie ca vorbim de living, bucatarie, dormitor sau hol, suprafetele vitrate sunt un atu intens explorat pentru a beneficia de aceasta amplificare a spatialitatii. Esentele de lemn utilizate in amenajare contrasteaza placut cu albul si cremul peretilor si mobilierului, sporind senzatia de confort. Cu o frumusete ce rezulta din simplitatea detaliilor, acest apartament este special prin prisma configuratiei lui si te cucereste iremediabil de la prima vedere. Avand o priveliste incredibila si o luminozitate sporita gratie suprafetelor vitrate generoase, spatiul respira un aer boem. Nu in ultimul rand, trebuie neaparat sa vedeti terasa de 28mp pentru a intelege valoarea acestui apartament unic in zona. Iata cum un proiect gandit in detaliu pentru ca fiecare functiune sa fie pusa in valoare si sa comunice coerent cu celelalte zone ale casei poate aduce beneficii viitorului proprietar ce urmeaza sa locuiasca aici. Cu siguranta veti gasi multe idei de pus in aplicare in aceasta proprietate.
Va asteptam sa o vizitam impreuna!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Videointerfon
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share