Semplice Verdana | 4 camere in Zona Herastrau |2 locuri de parcare subterane

Tip tranzactie De vanzare
391.000€

Simplitatea este un lux, iar luxul neutru al apartamentului pe care vi-l propunem spre vanzare este complet personalizabil. Suprafata totala de 180 mp face aceasta proprietate sa fie mai mult decat spatiosa, lasand loc de exprimare si libera desfasurare viitorilor sai locatari.
Anul in care a fost finalizata constructia la al carei etaj trei se afla Semplice Verdana a fost 2011, beneficiind de toate dotarile moderne ale unei proximitati sigure si practice.

In pret beneficiati de doua locuri de parcare asigurate, astfel ca, indiferent de ora din zi sau din noapte, nu veti fi nevoiti sa cautati minute in sir un loc unde sa puteti parca linistiti. De asemenea, apartamentul este prevazut cu doua terase superbe, a caror vedere este cartea de vizita a bunului gust. Compartimentarea este facuta dupa cum urmeaza:
– Living si zona de dining,
– bucatarie deschisa,
– dormitor matrimonial cu baie proprie,
– dormitor pentru oaspeti,
– birou,
– baie secundara ce deserveste cele 2 camere
– grup santiar pentru oaspeti.

In ceea ce priveste finisajele utilizate pentru a-i conferi apartamentului un aer proaspat si cochet, acestea nu fac exceptie de la regula generala a calitatii. Aveti ocazia sa va bucurati de practicalitatea, simplitatea si durabilitatea tipic scandinava a acestui apartament.
Certificat Energetic – Clasa A.
Ramane doar sa il vedeti, iar pentru vizionari va vom sta cu drag la dispozitie.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii