Sherwood Residence – Vila 6 camere de vanzare, Dorobanti, UNICA!

Tip tranzactie De vanzare
550.000€

Locuintele noastre sunt parte din noi, ele ne reflecta personalitatea, fiind spatiul cu care ne identificam, locul unde ne tragem sufletul dupa o zi lunga, iar ca sa iti refaci fortele pentru o noua zi de infruntat lumea, ai nevoie de energia caminului tau si a familiei tale.
Despre o astfel de proprietate vorbim astazi, o casa cu un farmec aparte ce sintetizeaza de minune personalitatea proprietarilor.
Cu o frumusete ce rezulta din simplitatea detaliilor, locul acesta te cucereste iremediabil de la prima vedere a imaginilor.
Avand o priveliste incredibila si o luminozitate sporita gratie suprafetelor vitrate generoase, spatiul respira un aer boem. Amenajat in stil contemporan, cu influente minimaliste, apartamentul reprezinta spatiul perfect pentru o familie numeroasa ce-si doreste o resedinta intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului, zona Dorobanti. Desfasurata pe o suprafata utila de 360mp, proprietatea de 6 camere (un living-room si 5 dormitoare), 2 bucatarii, doua bai si trei balcoane ample, beneficiaza de finisaje si dotari de cea mai buna calitate. Proprietatea are P+E1+Mansarda si ofera o priveliste interesanta asupra zonei, fiind imprejmuita de largi zone verzi ce confera liniste si armonie. Suntem convinsi ca veti indragi aceasta proprietate tot atat de mult pe cat ne place si noua! Va asteptam sa o vizitam impreuna!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share