SOAPTE DE ARTA, LUX SI DISCRETIE/ PENTHOUSE-DUPLEX P-TA ROSETTI

Tip tranzactie De vanzare
550.000€

CLADIRE BOUTIQUE CU DOAR 6 APARTAMENTE
Discretie, liniste si confort abundent in miezul orasului, la o distanta de cateva minute de soaptele culturii si ale artei: teatrele de pe bulevard, galeriile de arta, Sala Palatului, Ateneu, Opera Romana.
In apropierea scolilor de elita, Cambridge School of Bucharest, British Library, Institul de Arhitectura Ion Mincu, ASE.
O pozitie strategica, cu acces pe numeroase ramificatii rutiere care va permit sa va indreptati catre orice obiectiv major, evitand arterele principale.

TRASEUL SOARELUI
Soarele rasare zilnic cu promisiuni din spatele cladirii, se aseaza voluptuos pe terasa de 78 mp de la etaj si coboara tandru in apus peste ferestrele livingului si ale dormitoarelor.

ETAJUL 6

LIVING & LOUNGE & DINING 65,72 mp

Placerile gourmet, bucuria conversatiei, emotiile zilelor si ale noptilor au in acest apartament un spatiu extins de exprimare si impartasire cu familia si prietenii: 65 mp, castigati prin desfiintarea celui de-al 3 lea dormitor, un spatiu expus complet soarelui aramiu prin ferestre intinse pe intreaga lui lungime.

2/3 DORMITOARE
Retineti optiunea de a reveni la forma intiala cu 3 dormitoare, astfel: 13,28 mp (cel desfiintat), 15,48 mp (dormitorul de oaspeti sau al copilului), dormitor matrimonial 22 mp cu baie proprie de 5,60 m.

BALCON 17 m
Amenajati o jardiniera de 17 m, un brau verde regenerant, sau lasati un pudel sa alerge fericit pe balconul care imbratiseaza apartamentul de-a lungul celor 3 camere: living, dormitor mic, dormitor matrimonial.

ETAJUL 7
Scara interioara va ofera acces catre stari si moduri de a fi rafinate:

BIROU/BIBLIOTECA
Acum birou si bilioteca, imaginati-va cum veti scrie aici scenarii de film sau romane, caci nu este nemauzit ca in after hours, top managers sa aiba un asfel de hobby.
Ori poate veti amenaja un dressing, un dormitor, spatiu de joaca, sport sau meditatie.

BAIE SI SAUNA
Sauna este o necesitate si o terapie, care ne purifica de toxine (sau disonnate).
Si baia si sauna devin indispensabile daca veti amenaja la etaj un spatiu de sport, dar si daca veti iubi sa leneviti ore lungi pe terasa imbelsugata.

USCATOR 10 mp
Nu va fi necesar sa uscati rufele pe balcon, pentru ca aveti un uscator la etaj, expus soarelui de la rasarit pana la apus.

TERASA 77.72 mp
In forma asimetrica, terasa a fost creata pentru a va inventa moduri noi de a va exprima, de a fi, de a simti in mijlocul orasului:
huzur si bai de soare, trabuc, cine si conversatii in serile de vara, loc de dans, spatiu de joaca si lectii pentru copii.
Acum doar un Jacuzzi pare sa lipseasca acestei terase voluptuoase.

GARAJ ACOPERIT LA NIVELUL SOLULUI
Parterul a fost sacrificat pentru a crea locuri de parcare comode. Cca 25 mp.

BOXA la subsol
CAMERA DE SERVICIU pe holul blocului, inainte de intrarea in apartament.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Uscătorie
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share