Soseaua Nordului | Apartament 3 camere Vedere deschisa

Tip tranzactie De vanzare
275.000€

Avem placerea sa va oferim spre achizitie, un apartament de 3 camere, situat la etajul 1.
Imobilul este finalizat in anul 2009 si localizat chiar langa Parcul Herastrau.
Apartamentul are 90 mp utili si 127.4 mp construiti.
Interiorul este compus din: living + bucatarie, 2 dormitoare, baie, un grup sanitar si 2 balcoane
Senzatia de “comfort” si “caldura” este transmisa chiar de la prima vizionare a acestui apartament deosebit, cu un farmec aparte pentru oricine isi doreste sa se simta ca acasa fara vreun efort de acomodare la noua locuinta.
Situat in Cartierul Herastrau, retras, cu facilitati moderne si locatari tineri, cladirea la al carei prim etaj este situat acest apartament insumeaza 5 etaje + unul retras si un subsol.
Desigur, finisajele atent alese pentru a complimenta designul interior. sunt plusuri demne de luat in consideratie, dar cel mai interesant pare sa fie faptul ca fiecare din cele doua dormitoare are o personalitate aparte, complementara una celeilalte, intersectandu-se in zona de socializare, ce masoara nu mai putin de 46.40 mp.
Pe cat de romantate si “soft” sunt conturate camerele, pe atat de minimalist si practic este design-ul dependintelor utilitare – baile, in special, sunt minimaliste, cu unghiuri drepte si fara mobilier excesiv, dar cu aceeasi sobrietate cromatica a intregii locuinte.
Locul de parcare se poate achizitiona separat :20000 eur.
Certificat Energetic – Clasa A.
In apropiere sunt: magazine, cafenele, restaurante, sedii business, scoala, gradinita, centre medicale, parc, lac, hotel, framacie, mijloace de transport public.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii