Spatiu comercial Piata Victoriei | Ideal Farmacie,Banca,Cafenea, Market, Magazin

Tip tranzactie De inchiriat
7.900€/L

Pentru orice afacere ce isi desfasoara activitatea intr-un punct fizic, locatia este in topul celor mai importante aspecte ale acelui business, oricare ar fi natura lui.
Iata de ce venim in intampinarea dumneavoastra cu aceasta oferta de inchiriere a unui spatiu care nu are doar pozitionarea ca punct forte, ci si gradul de vizibilitate, configuratia suprafetei utile si intreaga suprafata construita, care sa va asigure maximul de vizibilitate.

Situat la parter bloc, Piata Victoriei colt cu Calea Victoriei, acest spatiu comercial are o generoasa deschidere la strada, accesand vadul trecerii de pietoni peste Calea Victoriei, cel pietonal Calea Victoriei, precum si tot cel de office din Bvd. Titulescu si Buzesti. In cei 199 mp suprafata utila, va ramane doar sa il puneti in valoare printr-un design care sa vorbeasca despre personalitatea brandului dumneavoastra.
Un alt aspect important si avantajos il reprezinta accesul separat pentru aprovizionare, conceput prin spatele spatiului comercial, pentru a va asigura maxima discretie si respectul cuvenit fata de clientii dumneavoastra.
Dispuneti, de asemenea, de toate utilitatile:
contor electric separat, gaze, centrala proprie.

Spatiul va fi pus la dispozitie cu instalatii de climatizare noi, tamplarie, noua, reamenajat pe cheltuiala proprietarului.
Suma ce poate fi investita de catre proprietar pentru amenajare este de 50.000 EUR
Pentru a avea o viziune mai clara despre cum ati putea sa va desfasurati activitatea in aceasta locatie, va stam cu mare drag la dispozitie pentru a programa o vizionare.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii