Spatiu comercial | Zona GRADINA ICOANEI

Tip tranzactie De vanzare
740.916€ + TVA

Imobiliare Herastrau va prezinta un spatiu comercial de lux dintr-un proiect nou, construit de catre o echipă de profesioniști extrem de calificați, care activează de mai bine de 15 ani pe piețele rezidențiale spaniole și românești.
Daca iubiti zona centrala a Micului Paris, cu arhitectura sa ce aduce aminte de vremurile in care domnitele se plimbau cu trasura pe bulevard, iar politetea era o norma sociala, atunci veti iubi si acest proiect imobiliar.
Constructia se afla la o distanta de cateva minute de scolile internationale Zeppelin German school, Italian School Aldo Moro, Scoala Centrala; Piata Romana si Bd. Magheru; Spitalul Ion Stoia, Hotel Sheraton si Hotel Intercontinental; Calea Floreasca si Piata Universitatii; Muzeul National de Arta. Pe scurt, sunteti exact in inima Bucurestiului, pe o artera importanta si paradoxal linistita din punctul de vedere al traficului si zumzetului urban, cu suficient spatiu verde si vecinatati prestigioase.
Blocul de locuinte este proiectat tip boutique, are doar 4 etaje, cu magazine si spatii comerciale de lux prevazute la parter si cu o impresionanta piscina pe terasa de la etajul 4. Demn de mentionat este, de asemenea, impresionantul proiect de amenajare exterioara, prevazut cu numeroase spatii verzi, tufisuri decorative, copaci, gazon si flori, loc de joaca pentru copii, sala de fitness si suficiente locuri de parcare prevazute la subsolul cladirii.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii