Symbiotik Residence

Tip tranzactie De inchiriat
1.800€/L

Simbioza perfecta intre exterior si interior este ceea ce defineste conceptul arhitectural al apartamentului de astazi, situat in Soseaua Nordului – Parc Herastrau.
Vorbim despre una din cele mai frumoase proprietati din nordul Bucurestiului a carei arhitectura pune in evidenta o serie de spatii spectaculoase care surprind tocmai prin estetica lor redusa la esential.
Conceptul amenajarii a pornit de la faptul ca arhitectul a gandit si proiectat aceasta constructie chiar pentru familia sa.
De aceea, planificarea si executia au fost extrem de meticulos realizate pentru a ajunge la armonia dorita pentru locuit.
Cele 3 camere cu suprafata utila de 136 mp ofera flexibilitatea necesara pentru ca fiecare din ele sa-si gaseasca destinatia potrivita. Armonia proportiilor si rafinamentul finisajelor sunt puse in valoare de lumina naturala ce patrunde prin suprafetele vitrate largi. Orientarea casei permite luminii sa circule si sa defineasca imagini cu umbre si penumbre, accentul fiind pus in primul rand pe materialele care definesc spatiul.
Cadrul general este elegant, cu o cromatica armonioasa, cu abordari minimaliste si functiuni in plan deschis ce pun in valoare volumetriile spatiului. In ciuda ferestrelor ample, camerele asigura intimitatea necesara locuitului. Conceptul arhitectural este completat de solutii tehnice la cele mai inalte standarde. Certificat Energetic – Clasa A
In pret este inclus un loc de parcare .

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Tur Virtual

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii