Travis Suite 7* | Luxury apartment with large terrace | Floreasca Lake

Tip tranzactie De inchiriat, De vanzare
700.000€ (2.950€ / luna)/L

Apartamentul despre care vom vorbi astăzi se află în imediata apropiere a Parcului Herăstrău, a Lacului Floreasca și a Parcului Bordei.
Proprietatea a fost conceputa ca o oază in oraș în care personalitatea proprietarului se reflecta printr-o simplitate nobilă și o grandoare silențioasă, un apartament în care culoarea este în elementul său, lumina abunda și obiectele decorative nu lipsesc.
Reședința are un univers intim și ne-am simțit minunat descoperind un astfel de loc ascuns pe malul Lacului Floreasca. Situat la parterul unei clădiri cu 4 etaje finalizată în 2013, apartamentul descoperă vizitatorului cele 5 camere de inspirație mediteraneană complet mobilate cu accesorii și materiale de înaltă clasă, decorate în nuanțe albe și calde de crem, bej sau maro deschis , tonuri care arată relaxare, calm și calm, paleta cromatică ducand la crearea unei unități vizuale și care a permis alegerea pieselor de mobilier din aceeași sferă de culoare.
Ca urmare, proprietatea este un spațiu continuu, legat, ale cărui camere, deși cu funcții diferite, funcționează ca un spațiu unitar, neîntrerupt. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, toate obiectele realizând o coeziune perfectă a spațiului: de la setul grădinii (masă și scaune), culoarea parchetului din lemn masiv și a obiectelor clasice până la draperiile din sufragerie și mobilierul din zona de luat masa la mobilier și elementele de proiectare ale birourilor.
Spațiile mari vitrate care privesc direct în grădină și lac și nu în ultimul rând terasa mare și unică oferă libertate de exprimare, luminozitate și senzația că totul se întâmplă undeva în afara orașului și nu în inimă.
Spre deosebire de restul apartamentului, camera copiilor a reprezentat o provocare, o încercare de a depăși copilul care locuiește în fiecare dintre noi, iar spațiul a fost conceput practic, ergonomic, cu o lungă bătaie de-a lungul anilor în care unii oamenii sunt in permanenta schimbare, considerată a fi nu numai un loc de joacă, ci și un spațiu de studiu, un spațiu personal, dar și o declarație de stil pentru mintea tânără care tocmai se formează.
Toate camerele proprietății profită din plin de lumina naturală care pătrunde prin ferestrele generoase. Dezvoltată pe o suprafață utilă de peste 221 mp din care cei 67 mp ai terasei reprezinta punctul forte al reședinței, această proprietate este ideala pentru o familie cu copii, o familie dinamică și activă social. Prețul include un loc de parcare.
Certificat energetic – Clasa A.
Vă invităm să răsfoiți imaginile din galerie pentru a înțelege mai bine tot ce v-am spus până acum și vă propunem să mergem împreună să o vizităm din nou!

One Floreasca Lake este un ansamblu rezidențial cu 68 de apartamente cu o frumoasă vedere panoramică asupra Lacului Floreasca. Cladirile au fost finalizate în august 2015.
Priveliștea ce va este oferita de acest ansamblu de lux al Capitalei se va ridica, fără îndoială, la cele mai exigente așteptări, muzica spațiului fiind liniștea și armonia care domnește în toată zona.
Fiind aproape de Parcul Floreasca și de Lacul Floreasca, zona este bine deservită de facilități de transport public, cu stații de autobuz adiacente proprietății. De asemenea, Promenada Mall este situat la doar 10 minute de mers pe jos. Proprietatea se bucură de un acces facil la Aeroportul Otopeni. În imediata vecinătate a ansamblului există o gamă largă de restaurante, magazine, scoli, parcuri.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii