Triplex de lux 5 camere in complex exclusivist – Parc Herastrau

Tip tranzactie De inchiriat
4.500€/L

Un ansamblu rezidential exclusivist, un penthouse de lux, o zona mult dorita si distinsa,rafinament si eleganta intr-un singur loc! Acest triplex deosebit disponibil spre inchiriere se intinde pe etajele 3+4+5 al unui complex de lux in imediata apropiere a Parcului Herastrau.
Complexul dispune de centru SPA, locatari beneficind de acces gratuit (piscina, fitness, jacuzzi, sauna uscata si sauna cu abur), precum si o serie de servicii complementare: servicii de tratament, masaj, wellness si infrumusetare, cosmetica si coafura, bistro, loc de joaca pentru copii in aer liber.

Apartamentul de lux are o suprafata utila de 282 mp.
Spatiul interior este impartit astfel: living cu zona de dining si bucatarie open space, 3 dormitoare, un dormitor master si 5 bai. Penthouse-ul beneficiaza de o terasa generoasa de 42mp, unde te poti bucura de momente de liniste alaturi de familie.
Apartamentul este complet mobilat si utilat modern. Finisajele si dotarile apartamentului sunt de calitate premium.
Exista 1 loc de parcare in garajul subteran.
Vecinatati: magazine, sedii business, sedii bancare, centre medicale, scoala, gradinita, farmacie, hotel, parc, loc de joaca pentru copii, sala fitness, restaurante, cafenele. Accesul catre mijloacele de transport in comun este facil.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share