Vesuvius Residence | Penthouse 4 camere | Domenii

Tip tranzactie De vanzare
350.000€

Va propunem pentru astazi un impresionant apartament de 4 camere situat in Zona Domenii, la ultimul etaj al unui imobil de 4 etaje, un habitat scaldat in lumina naturala pe toata durata zilei, ce ofera lux la superlativ incepand de la finisajele high-class si elementele de design si arhitectura, invitand oaspetii la socializare si totusi pastrand in acelasi timp un sentiment intim si profund de liniste.
Living-room-ul amplu ce are ca piesa centrala un superb semineu incorporat in structura arhitecturala, te invita la meditatie si seri linistite de iarna atat de necesare persoanelor cu o agenda de lucru incarcata. Finisajele moderne de tip high-class, elementele de design alese cu deosebita atentie alaturi de alte materiale folosite, impreuna cu suprafetele de sticla ce fac tranzitia din interiorul luxuriant catre terasele uriase, dezvaluie viitorului proprietar imaginea panoramica a uneia dintre cele mai exclusiviste zone din Nordul Bucurestiului.
Astfel, interiorul apartamentului desfasurat pe o suprafata utila de 150mp impreuna cu generozitatea celor 3 terase avand o suprafata totala de 160mp, transforma acest spatiu de 310mp intr-o oaza de liniste aflata deasupra orasului.
Un must-see pentru cineva care isi doreste cu adevarat o locuinta spatioasa, luxurianta si linistita!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share