Vila 10 camere , 4 parcari, Pretabila CLINICA / OFFICE| Zona Aviatiei

Tip tranzactie De inchiriat
2.500€/L

Va oferim spre inchiriere o vila cu 10 camere in Zona de Nord – Aviatiei.
Cladirea de birouri se afla in zona strada Biharia, vis a vis de Phoenicia Grand Hotel – OMV, langa Medicover, la 2 min de Lidl si Mega image, Aviatiei park, pod baneasa, Scoala mea/Gradinita mea si Metav Business park.
Finalizata in 2015, proprietatea se desfasoara amplu pe 5 nivele (subsol,parter/etaj I ,etaj II si etaj III) pe o suprafata utila de 360mp la care adaugam o curte generoasa, cu o deschidere de 15 mp. Cladirea dispune de 5 bai si 5 bucatarii.
Cele zece camere au fost concepute sa creeze senzatia de spatii aerisite, degajate iar decoratiunile discrete lasa intreg spatiul sa respire.
Fara indoiala ca proprietatea este mai mult decat potrivita pentru spatii de birouri sau o clinica privata!
Imobilul este nou si rezistent, dispune de 3 centrale pe gaz proprii, de aer conditionat la fiecare nivel si se afla intr-o zona linistita din cartierul Baneasa/Aviatiei.
Zona Baneasa este una dintre cele mai bune si cerute zone in nordul bucurestiului. Imediat se ajunge la Aeroport Baneasa si Henri Coanda, Baneasa si Promenada Mall, Parcul Herastrau (15 min pe jos) si centrul financiar in jurul Sky Tower.
Statia de metrou “Aeroport Baneasa” (plan 2025) va fi la doar 15 min distanta pe jos.
Imobilul dispune de 4 locuri de parcare.
Va asteptam sa o vizitam impreuna!
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii