VILA BELVEDERE | Pe malul Lacului Snagov

Tip tranzactie De vanzare
1.700.000€

Proprietatea este situată pe o fâșie de teren organizat în cascadă, care a permis realizarea unor spații multiple, cu priveliște splendidă spre Lacul Snagov. Astfel, pe toate cele 3 niveluri ale clădirii se realizează o tranziție fluidă dinspre lac către spațiul exterior și apoi către inima casei. Toate acestea sunt completate perfect la exterior de un ponton pe lac.

La interior, suprafețele vitrate permit luminii să pătrundă în interior și asigură o priveliște superbă către lac și către vegetația înaltă ce încadrează clădirea.

La parter te întâmpină o zonă de living vastă, de 118 mp, cu o suprafață vitrată pe întreaga latură mare; împreună cu terasa piscinei, parterul devine un spațiu perfect pentru petreceri, având lacul pe fundal. Alte două încăperi, bucătăria, trei grupuri sanitare și o debara i se adaugă, însumând 252 mp suprafață construită.

Mansarda poate fi considerată un apartament în sine, având un living de 36 mp, un dormitor de 40 mp si unul de 14 mp deservite de o baie, un dressing si holul de acces. O terasă generoasă oferă privirii avantajul înălțimii – lacul se vede de aici până departe.

Demisolul are un grad mare de autonomie, oferind trei camere, două băi și două bucătarii, plus cămări, o debara și un spațiu tehnic.

Prin partajarea spațiilor, dispunerea și mărimea încăperilor, vila pare proiectată pentru vacanțe sau weekend-uri prelungite pe ponton, pentru cocktail parties sau petreceri vesele în jurul piscinei generoase (67mp) si a pavilionului pentru grătar. Un jacuzzi și bărcile ce așteaptă cuminți parcate în garaj sunt argumente suplimentare în acest sens.
mai puțin

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii