Vila Bohemia | Apartament cu 6 camere de vanzare | Kiseleff

Tip tranzactie De vanzare
700.000€

Toata lumea poate observa ca in jurul nostru exista si oaze de liniste, de frumos, de armonie, iar bucuria ce se declanseaza odata cu descoperirea lor, ne confirma sperantele sau asteptarile. Bineinteles ca de fiecare data o astfel de descoperire este cel mai probabil urmata de un “ce bine ca exista!…in sfarsit!”, exact ce am exclamat si noi atunci cand am aflat de vila Dnei. K in cadrul unei intalniri absolut intamplatoare. Am retinut muzicalitatea aproape neobisnuita a numelui si asocierea povestii vilei cu numele lui Dimitrie Pompeiu, celebrul matematician ce si-a sustinut teza de doctorat sub conducerea lui Henri Poincaré in 1905, membru al Academiei Romane devenit celebru dupa publicarea lucrarii sale “Sur la continuité des fonctions de variables complexes” in 1905 la Paris, regasind astfel in living-ul imperial, biroul de lucru al celebrului matematician, care a trait in aceasta casa.
Construita in 1937, vila a fost pastrata in cele mai bune conditii, fiind integral renovata in 2016 pastrand caracteristicile unei arhitecturi brancovenesti.
Povestea constructiei este in sine una romantica, cu sarm interbelic si contribuie la aura numeului boem, muzical, suprinzand prin frumusetea locului, prin starea de bine, prin creativitate si visare, de reculegere a celor ce au locuit sau care vor locui in viitorul apropiat. Avand o suprafata utila de peste 230 mp, vila este compusa din 6 camere dintre care 3 dormitoare, o bucatarie si 3 bai, toate fiind finisate cu materiale de cea mai buna calitate. De cand am intrat prima data in vila, am simtit o energie pozitiva si exact acelasi lucru il spun toti cei care inchiriaza, aprecierea nu vine doar pentru felul in care a fost amenajata si finisata, nu doar pentru calitatea vietii dar si pentru bucuria vizuala a spatiilor frumoase si armonioase, de curtea mare cu multiple optiuni de amenajare. Certificat Energetic – Clasa B.

Vila este compusa din doua apartamente, iar cel oferit spre vanzare, aflat la demisol si parter inalt, este pretabil pentru orice configuratie necesara, rezidentiala sau office (cabinet notarial, birou avocatura, etc).

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Mobilat parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii