Vila cocheta | Pipera | Lux

Tip tranzactie De vanzare
205.000€

Va propunem spre vânzare o Vila de tip insiruita în zona de nord a capitalei Pipera.
Vila este absolut noua si se vinde în varianta nemobilata cu finisaje de înaltă calitate. Dacă va doriți mobilată la prețul afișat se mai Adaugă 12,000 euro.

ELEMENTE DE BILANT TERITORIAL PARTICULARE
Regim de înălțime P+1E+M. Total unități 11.

SISTEMUL CONSTRUCTIV
Pereții neportanți de exterior sunt realizați din zidărie cărămidă Porotherm. Scările iinterioaresunt realizate din beton armat monolit.

INCHIDERILE SI FINSAJELE EXTERIOARE SI COMPARTIMENTARILE INTERIOARE
Închiderile exterioare vor fi realizate din zidărie de cărămidă porotherm 24cm .
Termosistemul este realizat din polistiren EPS 10cm.
Stratul finit va fi tencuiala decorativa armata cu plasa de fibra de sticla, de culoare crem. Tâmplăria exterioara va fi din PVC, cu 5 camere, maro închis, geam termopan cu sticla clara. Glafurile exterioare sunt din tabla vopsita in câmp electrostatic, in culoarea tâmplăriei. Glafurile interioare sunt din compozit, in culoarea tâmplăriei.
Compartimentările interioare dintre imobile vor fi din zidărie de cărămidă sau beton, grosime 15 cm.
Compartimentările din interiorul imobilelor vor fi din zidărie de cărămidă sau beton,
grosime 12 cm.
Acoperișul va fi tip șarpantă cu învelitoare tip țiglă ceramica de culoare maro. Termoizolația acoperișului este asigurata cu vata minerala in grosime de 20 cm.

FINISAJE INTERIOARE
Pardoseli:
Camere: parchet laminat clasa C32
Bucătărie, Bai, grupuri sanitare, holuri acces imobil: gresie Terase : WPC

Pereți:
Placări ceramice in bai si grupuri sanitare: integral
Restul spatiilor – zugrăveli lavabile
Tavane:
Tencuiala uscata (placare gipscarton) cu vopsitorie lavabila (in bai s-au folosit placi de gipscarton rezistente la umezeala) / vopsitorie lavabila pe beton aparent sub rampe scări. Uși metalice pline – intrare imobil
Uși celulare – interiorul caselor
Sanitare:
Grup Sanitar parter: Lavoar cu mobilier cu un sertar, vas WC
Bai etaj 1: Lavoar cu mobilier cu un sertar, 1 cada/1 dus cu rigola de pardoseală, vas WC Baie mansarda: Lavoar, cabina dus cu rigola de pardoseala, vas WC

INSTALATIA DE INCALZIRE
Imobilele vor dispune de centrala proprie pe gaz – Centrala termica Ariston. Apa calda menajera va fi produsa pentru fiecare unitate cu un boiler 110l legat la centrala termica dar care poate fi utilizat si electric, ce este montat in spațiul tehnic de sub scara. Spațiul in care este amplasat cazanul este dotat cu senzor pentru detecție gaz metan și asigură închiderea automată a alimentării cu gaz metan prin acționarea electrovanei amplasate in exteriorul spațiului deservit.
Controlul sistemului de încălzire va fi asigurat prin intermediul unui termostat de camera. Încălzirea spatiilor interioare este realizat cu ajutorul instalației de încălzire prin radiatoare, montate in fiecare încăpere.

VENTILARE LOCUINTE
Toate băile vor fi ventilate in mod direct prin intermediul ferestrelor cu care sunt prevăzute toate aceste spatii.
Evacuare aer bucătarii.
Aerul evacuat este preluat prin racordul prevăzut pentru hota si este condus pe fațadă. Bucătăria este ventilata in mod direct prin intermediul ferestrei cu care este prevăzută.
INSTALATIA DE CLIMATIZARE SPLIT Yamato Inverter Wi-Fi
Climatizarea încăperilor este făcută cu sistem split montat pe fațada clădirii. Unitățile de climatizare interioare, cu montaj pe perete, sunt de tip inverter si pot fi controlate la distanta prin Wi-Fi. Unitățile interioare sunt dimensionate in zonele de zi la 12.000 BTU iar in cele de noapte la 9.000 BTU.
INSTALATII SANITARE
Sursa de alimentare cu apa potabila o constituie rețeaua de apa potabila a orașului Voluntari Alimentarea cu apa rece a clădirilor la parametrii de debit și presiune este asigurata de la rețeaua de alimentare cu apa a orașului.
Contorizarea apei reci se face la nivelul fiecărei case.

INSTALATII ELECTRICE
Alimentarea cu energie electrica a corpului de clădire se face prin intermediul unui post de transformare, amplasat la exterior intr-un spațiu special amenajat. Din transformator, prin intermediul unui tablou general de joasa tensiune se alimentează firidele de distribuție, control si protecție.
Instalația electrica de prize normale cuprinde prize simple sau duble, etanșe sau neetanșe, cu contact de protecție 16 A.
Instalațiile electrice de curenți slabi sunt reprezentate de:
– Instalații de cablu TV;
2
– Instalații de telefonie/voce-date;
– Voce-date sistemul de CATV va asigura distribuția semnalului video receptat de la RCS&RDS prin cablu pana la nivelul fiecărui unități.
– Televiziune : S-a prevăzut cate o priza TV in toate camerele.

AMENAJARI EXTERIOARE:
Accesul autovehiculelor si pietonilor in incinta se face prin strada Vasile Alecsandri.
In interiorul incintei vor fi prevăzute alei carosabile pentru vehiculele de intervenție si spatii verzi amenajate. Pavajul prevăzut pentru circulațiile pietonale se va face cu dale auto blocante din beton. Toate casele vor avea terase la nivelul solului, separate de spațiul public printr-un parapet cu gard metalic.
Împrejmuirea incintei este prevăzută pe limitele de proprietate, delimitând incinta de terenurile cu proprietăți private, cu care se învecinează. Împrejmuirea e realizata de un gard cu înălțime de 2,10 m; realizat din stâlpi metalici si panouri din grilaj metalic.
Accesul in ansamblu va fi controlat prin bariera acționată cu telecomanda.

Pentru stabilirea unei vizionari ne puteți contacta!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii