Vila Corbeanca 6 camere

Tip tranzactie De vanzare
195.000€

Te invitam sa descoperi noua ta casa in Corbeanca
Noi iti propunem o casa total mobilata si utilata pentru o familie cu copii in care te poti muta imediat. Se vinde cu tot ce vedeti in fotografii pentru confortul si relaxarea dvs. Casa este foarte bine compartimentata, izolata si amenajata.
Vecinatati parc, Mega, sala sport, restaurante
La cateva minute de mers, gasim parcul din Corbeanca, Mega Image 2, Complexul comercial Moara Corbeanca, Lidl (cafenele, sala sport, farmacii, restaurante, centre medicale).
Acesta vila este de tip duplex si dispune de 4 nivele D+P+1+M si a fost construita in 2010 din caramida. Suprafata totala a casei este de 205 mp, din care suprafata utila este de 185 mp iar suprafata terenului de 240 mp.
6 camere – 4 dormitoare
Vila este ideala pentru o familie cu mai multi membri avand 6 camere, din care 4 dormitoare, 3 bai, 3 balcoane, terasa, foisor mobilat si utilat (TV, aer conditionat), loc de joaca pentru copii cu casuta in copac, topogan, tramblulina, hamace si o piscina.
Casunta in copac si 2 locuri de joaca
Complexul dipune si de un loc de joaca mare unde se intalnesc si de joaca copii din cartier. Casa dispune de 2 locuri de parcare si 4 locuri de depozitare exterioare (atw, biciclete, utilaje). Aceasta mai dispune de put si sisteme de filtrarea a apei, canalizare, gaze, electricitate). Casa mai dispune si de o centrala termica care asigura incalzirea prin calorifere simple, duble si triple in toate camerele si in plus camerele dispun de aer conditionat si zaluzele exterioare.
Demisolul – depozitare, birou, electrocasnice
Demisolul (20 mp) are un spatiu generos de depozitare, un birou (care poate fi folosit ca atelier de picura, de croitorie sau biroul de acasa), mai gasim masina de spalat, uscatorul, dezumidificatorul si al doilea frigider din casa (electrocaznicele sunt toate noi fiind achizitionate acum cateva luni). Demisolul poate fi transformat intr-o garsoniera cu mini chicineta, camera si baie pentru un membru al familiei sau pentru interna, bona.
Parterul – living, bucatarie, terasa
La parter gasim un living generos (40 mp) care comunica cu o bucatarie deschisa (15 mp) plus o baie (3 mp). Un hol mobilat cu 3 dulapuri de haine si dulapuri pentru incaltaminte. In plus terasa spatioasa si foisorul te invita sa petreci timp afara alaturi de copii, la piscina sau la casuta din copac, trambulina sau topogan.
Etajul 1 – 3 dormitoare
Etajul 1 este alcatuit din 3 dormitoare (avand 12.3 mp, respectiv 12 mp si 9 mp), 3 balcoane (fiecare dormitor cu balconul lui) si o baie comuna (4.6 mp), amplasata pe hol. In fiecare camera veti regasi dulapuri generoase pentru hainele copiilor. Fiecare dormitor este mobilat si utilat pentru copii, una din camere poate fi folosita ca si camera de oaspeti sau pentru bona sau interna. Unul dintre dormitoare contine un pat barca facut la comanda care a costat 2000 EUR.
Mansarda – dormitor matrimonial si dressing-uri
Mansarda (55 mp) gazduieste dormitorul matrimonial, 2 dressing-uri unul mare format din 10 dulapuri si unul mai mic cu usa in camera separata, o baie spatioasa si aranjata cochet.
Foisorul – livingul de vara
Afara exista un garaj mic, 3 locuri de depozitare amanajate si foisorul inchis (10 mp). Acesta este mobilat si dispune si de aer conditionat si tv pentru a te relaxa in gradina si sa beneficiezi de confortul din casa. Toate canapelele si fotoliile din casa si afara au huse detasabile care se spala usor. Privelistea este superba deoarece casa este inconjurata de copaci si padure.
Sistem securitate si camere interne si externe
Casa vine echipata cu sistem de securitate si camere interne si externe. Abonament activ la firma de paza si interventie, internet wirless si abonament tv. Casa dispune de 6 TV de diverse dimensiuni, 2 frigidere, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, cuptor electric, plita, hota, masina de spalat rufe, uscator de rufe si dezumidificator.
Va asteptam la vizionare si cumparare iar vestea buna este ca trebuie sa va aduceti doar hainele restul lucrurilor va asteapta aici. Televizoarele, electrocasnicele, mobilierul, tablourile si orice descoperiti in fotografii va vor apartine dupa achizitia casei.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Videointerfon
 • Wireless
 • Pază permanentă
 • Acoperiș
 • Mobilat
 • Mobilat lux
 • Mobilat complet
 • Sistem încălzire
 • Calorifere
 • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii