Vila deosebita în cartier matur foarte căutat din Pipera

Tip tranzactie De vanzare
349.000€

Descoperiţi o experienţă unică de a trăi într-o vilă splendidă, situată într-un cartier central și matur din Pipera, care definește cu adevărat standardele de lux și bun gust. Această proprietate a fost complet renovată în 2021 și oferă un mediu de trai care impresionează prin confort și eleganță.

Această vilă duplex de excepție se întinde pe trei nivele, oferind un design interior contemporan, care reușește să îmbine perfect funcționalitatea cu rafinamentul. La parter, veți găsi o zonă de living spațioasă, care poate fi folosită atât pentru relaxare, cât și pentru primirea oaspeților într-o atmosferă primitoare. Bucătăria, complet echipată și modernă, este locul perfect pentru a pregăti mese delicioase în timp ce vă bucurați de conversații în familie.

Primul etaj oferă două dormitoare generoase, care beneficiază de o baie elegant amenajată. Acest nivel al casei este perfect pentru odihnă și intimitate, asigurând un spațiu personal pentru fiecare membru al familiei. Etajul al doilea adaugă încă două dormitoare spațioase și o a doua baie, oferind astfel mai mult confort și versatilitate spațiului locativ.

Cu o suprafață generoasă de 200 mp, curtea acestui imobil este un veritabil paradis în aer liber. Aici, puteți petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, sărbătorind sau pur și simplu relaxându-vă într-un mediu natural înconjurat de vegetație matură și verdețuri minunate. Trei locuri de parcare asigură comoditatea dumneavoastră și a oaspeților în ceea ce privește parcarea vehiculelor.

Comunitatea tânără și prietenoasă din acest cartier renumit din Pipera vă va oferi oportunități de socializare și interacțiune. Locurile de joacă pentru copii, terenul de fotbal/baschet și grădinița din apropiere vor asigura că cei mici se pot bucura de o copilărie activă și distractivă, în timp ce părinții se pot relaxa în liniște, știind că sunt într-o comunitate sigură.

Localizarea privilegiată a acestei vile vă pune la dispoziție acces rapid la autostrada A3, astfel că puteți ajunge cu ușurință în oricare parte a orașului sau în afara lui.
De asemenea, veți beneficia de proximitatea la magazine, restaurante și la celebrul rond OMW, ceea ce face din această locuință o opțiune ideală pentru cei care apreciază accesul ușor la facilități și divertisment.

Statie de autobuz este chiar în fata complexului.

În concluzie, această vilă duplex din Pipera reprezintă un adevărat paradis rezidențial, oferind confort, siguranță, comoditate și eleganță, toate într-un cadru natural spectaculos, care vă va încânta în fiecare zi.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Wireless
 • Pază permanentă
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Acoperiș
 • Parcare biciclete
 • Mobilat
 • Mobilat parțial
 • Sistem încălzire
 • Calorifere
 • Centrală proprie

Video

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii